torsdag, maj 28, 2009

Avundsjuk

Mina Killingkompisar har åkt till New York allihop. Dom åkte idag och jag fick vara hemma. Jag skall spela på Stadsteatern i helgen och så filmar jag Solsidan. Det är bittert att ha jobb ibland. Dom skall medverka hos Filip och Fredrik på Söndag. Jag får väl se dom på TV och läsa alla lustiga fylle-sms. Jag är avundsjuk. Just nu sitter dom någonstans över atlanten och umgås. Jag sitter här och laddar för kvällens gig på Norra Brunn. Jag skall smäda dom.

EU Valet

Kan någon förklara EU valet för mig. Jag är helt förvirrad och begriper inte vad det är jag väljer mellan. Jag ser en massa ansikten på stolpar. Det är det viktigaste valet säger någon. Hurdå? EU bestämmer. Men gör vi? Förklara. Som det ser ut nu så tänker jag inte rösta. Jag vill veta på vad jag röstar och hur det kan påverka. Att skicka ett ansikte till EU parlamentet räcker inte för mig.

onsdag, maj 27, 2009

Champions



måndag, maj 25, 2009

lördag, maj 16, 2009

Solsidan och Mellanrum

Mona Malm i makeup

Josephine Bornebusch i makeup

Filmar nu solsidan för TV4 och har börjat spela Mellanrum på Stadsteatern igen. Missa den inte. Boka här.

onsdag, maj 13, 2009

Ansikten


Borås. Onsdag 16.00

tisdag, maj 12, 2009

Big Comedy


Nu är vi klara med turnén. Det har varit oerhört kul och jag har plåtat hundratals bilder. Jag har däremot ingen aning om vad jag skall göra med dom. Kände bara ett behov av att fotografera. Så då gjorde jag det.

lördag, maj 09, 2009

Borås

Johan gillar inte att bli fotograferad precis innan han skall gå upp på scen. Men det struntade jag i. Här ser ni honom 2 minuter innan det är dags.
Fint ljus i de gamla lokstallarna. Lennie tvingades upp för en bild mitt under föreställningen.

tisdag, maj 05, 2009

Sista veckan


Big Comedyturnén är nu inne på sin sista vecka. Den har varit helt fantastisk med fyllda dubbla hus på de flesta ställen. Denna vecka gör vi dubbla föreställningar på Cirkus i Stockholm, Borås, Helsingborg och avslutar i Malmö på Söndag. Det är ingen semester direkt. Jag har lärt mig uppskatta sängarna i turnébussen. Här ser vi Johan äta och fotograferas samtidigt i Luleå. 35 min till föreställning