torsdag, januari 22, 2009

Sydafrika och musikinspelning


Jag har varit runt lite. Besökte Sydafrika under en helg för att regissera en reklamfilm. Det var första gången jag var där. Jag har ju hört hur fint det skall vara. Det är det ju. Naturen är otroligt vacker men man blir ju lite skrämd av att alla hus är inhängnade med murar, galler, taggtråd och elstängsel. Det känns ju inte så förtroendeingivande eller inbjudande direkt. Eller den enorma kåkstad som man passerar på väg in till stan från flygplatsen. Det lär vara stans bästa partyområde enligt vår guide. Så visst. Kalas. Res utan barn bara. Grym resort. Fantastiskt vin och stark sol. Allt en svensk behöver.


Men igår så var jag hemma igen och då fick jag spela in ledmotivet (kan man säga om man vill vara pretentiös) till Kenny Begins. Jag sjöng alltså. Eller skrek. Jag tyckte jag öppnade bra tills Clarence informerade mig om att jag låg en oktav för lågt. Se där ja... Upp ett par pinnhål alltså och sen släppte jag loss mina stämband. Det kommer att bli kanon... sa dom. Det saknades inte en enda elektronisk låda i den där studion. Jag fick för mig att jag kunde välja hur jag skulle låta. Gör mig till Barry White här och sen till Celin Dion i refrengen. Ok. Ett två....

Hur det låter och vad det var får låt får ni höra när filmen kommer.

5 kommentarer:

Elin sa...

Ser verkligen fram mot premiären av Kenny Begins. Växte upp med Kenny Starfighter. :D

Big mama sa...

Ska bli hur kul som helst.
I vår familj så ha du dina största fans. När barnen var mindre så kollade vi alltid på Kenny och pratade som Kenny allihopa, det har vi fortsatt med trots att två av barnen blivit vuxna och flyttat ut. Senast igår pratade vi som Kenny faktiskt. Låter töntigt, I know, men vi har kul, gôrkul!

ebba sa...

i cant wait! jag älskar kenny starfighter, bollibolli!

andersson sa...

Och jag längtar till reklamfilmerna Thomas visade lite smakprov idag.

Malin sa...

Åh, jag längtar verkligen till filmen. Jag älskar Kenny.
Tycker om din blogg!