söndag, januari 10, 2010

Snaps

Kom precis hem från Barcelona. Väderet var minst sagt osäkert på vad det ville. Ena dagen 14 garder varmt med sol. Andra dagen 4 grader och storm. Hytseriskt. Här hemma är det i alla fall ett väder. Kallt. Plåtade 25 rullar med min Rolleiflex som jag lämnar in på Crimson imorgon. Dessa är några snabbisar med digitalkameran. Väder, korv och pensionärer.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Alla bilder är fina, och den sista är helt underbar!
Jag sa just det du skriver till en vän på telefon, att i Sverige är det i alla fall ETT väder, här i Puerto Plata är det helt sjukt just nu. 35 grader och sol, sen ner till 18 och ösregn, utan att man ens fattar att det händer förrän det har hänt.

Sintran sa...

Sv/v el färg i flexen? Låter du Crimson scanna? /Anders

***RHEBORG*** sa...

Både och. Jag scannrar själv men låter även Crimson göra det. Deras filer blir inte så stora bara...

MrLonghair sa...

Som föredetta fotograf (sjuka muskler låter mig inte längre vandra och fotografera) och TLR älskare, tack för att du visar dina verk. De foton man får ur dessa system är tidlösa, enda som säger när de är ifrån är människor och miljö. Skärpan och färgåtergivningen i moderna kameror är perfekt men begreppet om ett foto som känns bra i hjärtat att se oberoende av vad det visar är förlorad i dom. Keep up the good work!

Foto-Agge sa...

Well.mannen ..vad ska man säga Du bara reser och fotar. Sådant liv måste bara vara det bästa . Vad mer finns än att resa och fotografera. Översta bilden snygg som f..n. Love you till fullo . Hoppas du får sålt mkt. Jag vill köpa en bild men det beror lite på vad du satt för pris. Hör av mig när jag bestämt mig :-)