onsdag, februari 24, 2010

Over and outSista Herrön avklarad. Vilken skön resa. Dramaten har varit magisk.11 kommentarer:

Viktor sa...

Alla vi som inte fick tag på biljetter, kommer Herrön släppas på DVD?

***RHEBORG*** sa...

Nope.

Johan Lindstén sa...

*** Det var nå't speciellt med den där föreställningen. Såg den ganska tidigt från en plats strax under sulan på Schyffert iförd britt-krinolin, där jag placerats på den extrema vänsterkanten av bänk, kallad "rad noll".
Trippla känslor som efter "Percy tårar": skitkul i stunden, jasså-känsla efter en dag och nu, med lite distans - ”fan, det var ju bra ..?!”.

*** Så, vad e d på gång efter ö-projektet?

*** För att kort säga nå't om dina bilder, Johan, så är de underbart neutrala i sitt uttryck, med en helvetes berättelse att ta del av. För mig framkallar det trista ofta mer, fler och rikare tankar än det uppenbart pågående i bilden.

Allt gott!
/Johan Lindstén
www.johanlindsten.se

MichaelEklof sa...

Tack för en strålande föreställning den 24'e! Som Johan säger sitter den kvar i huvudet länge.

När Reine kör dansen med den gula pinnen ser det ut som att ni håller på att dö av skratt, var det inövat eller spontant?

bluealbum sa...

Herrön var riktigt bra, totalt killing-esque men ställd på tvären eller nåt.. håller med JL om under/lite senare/nu-känslan.

Anonym sa...

Kollar just nu på Solsidan, det är pause nu!
Fy f...n vad det är bra! Vi flabbar som bara den!:=)))

Riktigt riktigt bra!!!
Hälsa polarna det!


Mvh Anette

Anonym sa...

Hej johan. Jag såg dig på Hornsgatan för ca 1 månad sen? Du gick med din kamera och fipplade med kameraremmen. Du höll på i typ 10 minuter.
Du tog skydd mot vinden mot en dörr vid restaurang Viking. Satt i min bil och log för mig själv. (jag kör bud) Så fort jag hör eller ser dig tänker jag på din kamerarem. hihi.

Underbart.
Fina bilder


//Deliveryguy

***RHEBORG*** sa...

Jag fipplade inte med remmen. Jag bytte filmrulle och då håller jag på lite med remmen när jag lyfter kameran ur sitt fodral. Nu vet du. :-)

Fredrik Adolvsson sa...

Tack.

Miss Jones sa...

Hej Johan, har hängt här ett tag och tittat på dina mycket fina bilder. Skulle vilja ha varenda en. Är mycket avvis, går själv alltid runt med kameran i högsta hugg och försöker fånga människor och byggnader. Tyvärr så har jag bara en "vanlig" digitalkamera, har länge suktat efter en "riktig" kamera. Iaf, diggar dig massor - både som fotograf och komiker, du fångade mitt intresse redan i Killinggänget och när du gjorde Kenny Starfighter var jag helt såld. You rock!

kungsgatan sa...

Du är riktigt bra, har tröjan något att göra med att Andres gav dig 3+ under Roast på Berns?