söndag, maj 23, 2010

Publik

På fredag spelar jag in mitt sista Parlamentet. Sen måste jag nog lägga ner. Kan inte komma på något mer att göra i den där studion som jag redan inte gjort...

8 kommentarer:

Pontus sa...

Tack för den här tiden Johan. Du har hjälpt mig upp när jag varit långt nere. Tack!

/Pontus

Annika sa...

åh vad synd! du är ju sjukt bra och rolig.

Fredrik Holmquist sa...

Jag hoppas att vi får se dig i något annat tv-sammanhang.

Då kanske det ges mer tid åt plåtandet!

//-Fredrik

Mary sa...

Va fan.. ska kvalitén sjunka ännu mer.. inge Betnér, inge Robert G., inge Glans å inge Rheborg.. = inge anledning å kolla. Dina smarta sarkastiska smått agressiva inlägg kommer saknas! För å inte tala om dina imitationer.. Nu får man stå ut med avdankade poliser, bittra kärringar å ettriga bögen.. Hoppas du inte anser dig vara för fin. Borde uppvägas av att du skänker glädje till så många de söndagkvällar du är med :)

Tony sa...

Vad tråkigt. Du äger ju parlamentet! Du är ett geni, och det visas verkligen i just parlamentet. En del klarar bara vara rolig i stand up, andra i serier, andra i sketcher etc. Men du levererar alltid. Och det är lika beundransvärt att se varje gång. Snälla tänk om :)

Myaraq sa...

Men! Du är ju den bästa i Parlamentet!

Kristian sa...

Vitsi vilka bilder du knäpper!

Tanja sa...

Jättesynd, jag säger även som "Mary" Ingen Robert och inga Johanar/Johans, (Eh... Plural i Johan i alla fall)alla bra försvinner ur Parlamentet. Hoppas verkligen att det kommer in någon ny bra där, annars finns det ju ingen anledning att titta!