fredag, september 12, 2008

PublikrepetitionerDet drar ihop sig till premiär på Cirkus nu. På tisdag så öppnar vi upp och i dagarna har vi börjat med publikrepetitioner. Det var jävligt kul igår när det satt 1600 i salongen. En smått omtumlande upplevelse. Det gick väl bra men tyvärr hade vi en del tekniska missöden som gjorde att vi tvingades stanna av föreställningen och hoppa över ett helt nummer. Men det är nog ordnat nu till ikväll då vi kör ännu en publikrepetition. Sen blir det komprimering efter det. Då blir det tufft. Föreställningen måste nog bantas ned 30 minuter så en hel del nummer kommer att försvinna. Det gör man alltid och det är alltid lika jobbigt när ett nummer man gillar försvinner. Men så är det. Det är helheten som är viktigast.

För övrigt så tror jag nog att detta är min mest fysiska föreställning. Jag har skador precis överallt och blåmärken på armarna och i armhålorna. Dessutom är mina fötter uppskrapade och jag har skärsår i händerna och på benen. Det går åt alvedon och kylbalsam här hemma. Jag måste helt klart hitta en rutin i mina nummer som gör att jag inte skadar mig mer. Eller så är jag bara lite övertänd nu när det kommit publik. Jag vet inte.

Här ovan är ett litet kort klipp från ett repetitionspass förra veckan filmat av TV4. FYI: Jag är bättre på klappdansen nu...

4 kommentarer:

Susjos sa...

Nu blir jag riktigt nyfiken på vad som kommer på Cirkus i höst!

kram!

grannfrun spekulerar sa...

jag ska definitivt köpa biljetter.. vem kan missa uggla och rheborg på samma scen^^

Anonym sa...

Lilla underbara människa...måste försöka att se detta!

Stor kram Petra.

mon sa...

peppigt värre