måndag, september 29, 2008

shopping

Här i Barcelona är det absolut sommar fortfarande. Varmt och soligt. Jag har taggat ner såpass nu att jag börjat shoppa efter lunch. Alltså när jag sänkt några öl. Det är mycket roligare att handla är man är "lätt rund om fötterna" Alla kläder ser bättre ut och all elektronik känns fräsch och ny. Prislappar betyder inte så mycket. Det är också ett tecken på att jag slappnat av lite. Ett dyrt tecken. Det mest utmanande köp jag gjort efter en "långlunch" var en röd läderkavaj i San Fransisco. Den var svår att bära hemma i Sverige. Verkligen svår. Men det blev ingen sån här idag. Jag har nämligen satt en limit på mitt Master Card. Det spelar alltså ingen roll hur många öl jag sänkt eller hur inspirerad jag än är. Är kredittaket nått så är det... och det är det.


I övrigt så gick detta latinoband från jaha till ganska inspirerande efter att jag intagit god skinka och mycket öl på Luz De Gas. Märkligt det där med fett och alkohol.

3 kommentarer:

anullan sa...

Blir det ingen fet sombrero?

grannfrun spekulerar sa...

snällt att du bloggar för oss på semestern=)

Susjos sa...

Åh va härligt det låter med Barcelona!! Förstår att du har det skööönt! Och självklart låter latinobandet bättre efter lite fett och öl,haha!!
Minns att,för någon jul sedan, hur mycket roligare det var att köpa julklappar efter att ha intagit ett par öl!! Men smart drag är ju då att se till att ha ett kredittak!!! Hehe!

Ha det fortsatt gott med spanskt rödvin och tapas i Barcelona!!!!!!!!!
Kram