lördag, maj 09, 2009

Borås

Johan gillar inte att bli fotograferad precis innan han skall gå upp på scen. Men det struntade jag i. Här ser ni honom 2 minuter innan det är dags.
Fint ljus i de gamla lokstallarna. Lennie tvingades upp för en bild mitt under föreställningen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Johan ser verkligen ut som han är less på livet.

Agnetha Foto-Agge Flodström sa...

Nu e det verkligen sjukt. Frågade i förrgår om ni ska hitåt Borås ..sen igår på väg till min dåliga mamma i Bollebygd hörde jag på Radion att ni var här. Fan så balla-balla. Jag som tänkt åka för att se dig och även Glans...så e ni 500 m från mig. Jag skäms att jag inte var uppdaterad. Hoppas allt gick bra och att du gillade gamla lokstallarna och att du blev hjälpt av mitt framkallningstips. Damn..kan inte fatta att jag missade er... !!!!! ett stort fucking minus i protokollet till mig. Kram

viktor sa...

Vill tacka för ditt framträdande i Örebro förra veckan. Du var starkast i gänget enligt bra, bra jobbat!

Bajsugglan sa...

Men vänta nu! Är det på ett fängelse ni uppträder? Det ser ut som Herr Glans är en fånge inspärrad på livstid, vankande av och an framför sitt galler!!

Anonym sa...

Fina bilder Johan. Jag hade testat att ha lite kortare skärpedjup på lite bilder. Den med Johan hade exempelvis vunnit på detta. Testa vet ja. /MVH Johan den ljuve (stort fan av dig som skådespelare. Kanske även snart som fotograf...)

Cliff Hanger sa...

Mycket bra bilder, särskilt den på Glans (ångesten personifierad).

Hanna sa...

Alltså, Johan.

Du anar inte vad jag beundrar dig. Det är sjukt. En del av mig hatar mig själv för att jag gör det medan en annan del bara vill fortsätta. Du delar upp mig i två halvor.

Avgör själv om det är positivt eller negativt.