onsdag, november 11, 2009

Död yta

Idag hade jag ett möte på Djurgården och upptäckte en död yta. Bakom Liljewalls. Helt död. Trött och sliten. Jag tog naturligtvis fram kameran. Klicka på bilderna för att se dom större.

Högprofilering inför nysatsningen.


Det doftar show!

Fiskunderhållning på Aquaria.


Välspenderade reklampengar.

8 kommentarer:

Erik Mörner sa...

Inte så länge till. Måste väl vara där som Grönan fått tillstånd att bygga ut.

Sintran sa...

Parkeringsplatsen som gud glömde. Den har inte riktigt varit sig lik sedan Thriller stod där en sommar...

/A

P3 sa...

Hej Johan!
Ville bara berätta hur grym jag tycker att du är.

Du är förbannat jävla grym! Ursäkta svordomarna men det är kanske tack vare, eller på grund av dig och delar av Killinggänget som jag svär så mycket... Fast det gör inget, jag är bara tacksam. Fina bilder förresten!

Och skulle du orka kolla en minut i min blogg så vore jag extremt hedrad. Men det är verkligen inget jag kräver, haha. Du har ju ett jobb till skillnad från mig.

/Oscar

Lina sa...

fina bilder Johan!

Har en fråga ang 183 dagar. (även om det är 100år sedan den visades :P) Jag fick inte se klart den, för jag bor i Oslo och såg den på svtplay, men sen försvann den bara. Och jag klarar inte av att sluta tänka på hur det slutade.. haha. Eftersom du var med i den, har du nån aning hur man kan få sett hela igen?
Diggade den som fan.

Mvh Lina

Anonym sa...

"fiskunderhållning" hahahaha

Anonym sa...

Grillen på första bilden ser ju nästan ut att komma från en av Jönssonligan filmerna (En av dom gamla). Om nu någon minns dom :)

Alexander sa...

Haha håller helt med "Anonym" om Grillen. Ser ut som ett riktigt bra ställe att beställda Korv med MOS!

Ebba G sa...

Åfyfan
Där stod jag och raggade våta kunder nångång sommaren 06. Och fick napp av en som bodde några kvarter (nåja) därifrån i en oändligt stor våning. Man fick ha megafon, typ. Men i alla fall tog han mig på brösten och somnade.
Fick tretusen spänn för det.
Sådär utan vidare.