söndag, januari 08, 2012

Backstage på Riktiga män

Kolla in mitt set från Maximteatern på Flickr.

Bildset Maxim

12 kommentarer:

PJHiller sa...

Underbara bilder! Självporträttet med Hasselbladaren och ögonen som kikar över axeln, samt bilden på Körberg vid pianot med spotlightsen (ingen enkel bild att få till!) är favoriter. En del av de svartvita, mer eller mindre korniga bilderna, påminner mig om Christer Strömholm. Inget posande, utan bara nakna, enkla ögonblicksbilder som på nåt magiskt sätt fångar en känsla och en stämning.

Tack för att du inspirerat mig att köpa film till min gamla Pentax Spotmatic igen!

madeinviken sa...

Underbart avsnitt idag med dig i Stjärnorna ....
Stor Kram
/Carolina

Nadja sa...

Hej, hej vilken intressant blogg du har! Kolla gärna in min minnesblogg om du vill? :)

Anonym sa...

Tjenix, med tanke på dina funderingar om livet och döden på stjärnorna på slottet vill jag tipsa om att det finns ett betydande underlag för reinkarnation, hur osannolikt det än låter.

Utanför-kroppen-upplevelser hos blinda, nära-döden-upplevelser med återkommande teman som ljuset i tunneln, anhöriga man möter på en lugn plats etc, barn med minnen från tidigare liv och mycket annat.

Länk till en redogörelse jag skrivit om du är intresserad:

http://hubbardianen.wordpress.com/2010/09/18/reinkarnation-%E2%80%93-det-mest-sannolika/

AWARE-projektet kommer också att presenteras under 2012 där man för första gången forskat ordentligt på utanför-kroppen-upplevelser. Man har exempelvis satt upp bilder ovanför sjukhussängar som bara kan ses ovanifrån för att se om det finns någon själ som lämnat kroppen, eller om det bara är hjärnans inbillning att man lämnar kroppen.

Intressant framtid inom detta forskningsområde.

Anonym sa...

Så Stjärnorna på Slottet i kväll. Känner igen din smärta.
Har själv liknande upplevelse och enda tröst jag kan ge dig är att om dina föreldrar levde i dag skulle de vara jätte stolta över dig. Men jag förstår dig, jag skulle så gärna villa uppleva det tillsammans med dem....

Anonym sa...

Underbara människa!!

Anonym sa...

Jag är övertygad om att det är många fler än jag som debuterar som läsare av din blogg i kväll.

Tack för ett suveränt Stjärnorna på Slottet.

Du fotograferar alltså analogt, med en gammal Hasselbladare?

/ B

Mia sa...

Du är grym Johan, så jäkla skön!
Keep it real och sköt om dig.
Mia

Anonym sa...

Känslo fyllt under stjärnorna på slottet.....inspirerad till att ta upp teater och musik igen efter några års förvirring......tackar för den inspiration du gav genom din medverkan i s.p.s.....mvh nadia i gbg www.myspace.com/nadiabk

"oroshjärta" sa...

Kvällens avsnitt var fantastisk. Du är så otroligt modig.

Anonym sa...

Från att ha skrattat till dina "gubbar" till att få se dig rätt upp och ned, så öppet och okonstlat (med reservation för att det är en tv produktion) och därefter komma in här och se alla fantastiska bilder... Vill bara säga tack för att du delar med dig av dig själv!

rebecka. sa...

Jag håller fullständigt med PJHilller ovan. Fantastiska bilder. Levande, otroligt vackra (och vissa skönt småtöntiga). Kan knappast bli en bättre kombination.

Tack för inspiration.