söndag, januari 15, 2012

Stjärnorna på slottet

Pratade igår om en film jag gjorde på RMI-Berghs där jag härmade en chef som jag stämt möte med men har var så stressad så han skickade hem mig innan vi hunnit prata. Till det nya mötet tog jag då med mig denna film där jag porträtterat honom... Hann aldrig få in ett klipp från det i programmet igår, så nu har jag lagt upp det här istället.

38 kommentarer:

HELENA sa...

Då ska jag gladeligen titta på den.

Kul att lära känna dig liiite mer genom Stjärnorna på Slottet.

Du verkar vara en fantastisk och mycket intressant person, som har gjort mycket bra genom åren. Gillade även det senaste jag såg, Riktiga Män.

Beklagar sorgen över din mamma och pappa, det var väldigt rörande att se igår, och fick även mig till tårar.

Tack för du bjuder på dig själv.

Emy i Lund sa...

Hej Johan,

Jag såg nyss gårdagens avsnitt av Stjärnorna på slottet på Svt-play och vill bara säga att jag blev mycket berörd. Det har jag blivit av alla avsnitt, men det var något speciellt när du berättade om din relation till dina föräldrar, både under barndomen och senare. Din kärlek till dina föräldrar gör mig glad och ödmjuk.

Strongt att våga visa sina äkta känslor på det sättet. Man behöver se att även andra har sina toppar och dalar i livet. Att alla har sitt och att det är OK.

Sen måste jag få säga att jag tycker att du är outstanding i alla roller du gör, med nu har Percy lyckats knipa förstaplatsen hos mig. Sååå kul!

Hälsningar från Emy

Johan sa...

Har suttit och funderat nu en stund på vad jag ska skriva. Kommer ingen vart.Blev inspirerad av din dag på slottet och din historia. Känner igen många delar av din personlighet i mig själv.
Just det där om att du kom på att , fan jag är duktig på att skriva! Känner igen mycket men speciellt det där. Att man plötsligt kommer på något som egentligen varit uppenbart länge. En talang, en vilja.
Jag känner bara, vart fan ska man börja?! Vill du bli rådgivare, coach, mentor?
Tack för inspirationen i alla fall!
Vänliga hälsningar
/Johan
www.omintejagvem.blogg.se

Peter sa...

Ett helt fantastiskt program som både berörde och gav glädje.

Ha ett underbart liv.

Marbu sa...

Hej Johan

ville bara tacka för ett otroligt underhållande och samtidigt väldigt gripande avsnitt av Stjärnorna på slottet.

Mvh.
Marc

Anonym sa...

TACK FÖR ETT UNDERBART
PROGRAM IGÅR.
JAG ÄR OCKSÅ SKÅDESPELARE.
OCH "STÄRNORNA PÅ SLOTTET-FACEBOOK" HADE LAGT UPP
DIN HEMSIDA.
DÄRFÖR SÅG JAG DENNA.
MYCKET FIN SIDA!

VÄLKOMMEN TILL MIN HEMSIDA MED:
http://www.qrailiz.se/
OCH VÄLKOMMEN TILL MIN DAGBOK/BLOGG:
http://qrailiz.blogspot.com/

HA DET SÅ FINT!
OCH JAG ÅTERKOMMER TILL DIG.
MVH QRAILIZ TEATERPROJEKT

felicia sa...

Hej Johan! Såg Stjärnorna på slottet igår och är säkert inte ensam om att tycka att din dag var väldigt bra. Det fick mig att inse hur bra tv faktiskt kan vara, att det kan vara något mer än sponsrad underhållning som kan vara lätt distraherande för stunden men som inte ger en mer än så. Då du haft en lång karriär har jag som 90-talist mest känt igen dig genom Parlamentet och Solsidan, så det var kul att få se mera av din bredd som komiker och konstnär. Nu när jag dessutom kikat lite på din blogg ser jag ju att du dessutom har fler uttryckssätt än som skådespelare och komiker, vilka fantastiska fotografier! Är väldigt glad att jag tittade på programmet igår, det var väldigt inspirerande. :)

Julie sa...

Hei! Likte så godt din dag på stjernene på slottet! fint og sterkt og morsomt og varmt.

Hilsen Julie

Morgan sa...

Absolut spännande att se dig i stjärnorna igår, det var ett mycket bra program tycker jag.
Morgan

Anonym sa...

Vilken fin och tänkvärd kortfilm, sista scenen med den lilla tjejen var ju bäst=) Såg Stjärnorna på slottet i går och tyckte din dag var så himla bra med intressanta och gripande samtal. Måste ju kännas fantastiskt att delta i ett sådant sammanhang med fokus helt på sig själv och gör väl att man lär sig något nytt om sig själv också, inte bara sevärt för tittarna. /Helen B

Onkel Olof sa...

Jättefina Bilder.

Har alltid undrat över varför fotografier alltid blir intressantare i svartvitt…

Anonym sa...

Fin film. Jag satt och väntade på en katastrof, vilket gudskelov vändes till sin motsats. Tycks som om du bär på mycket känsla i dig. Hälsningar Christina

Jenny Johansson sa...

Gillar din humor och din vanlighet! Tycker du svarade bra på Kims fråga om oskuld i gårdagens avsnitt av "Stjärnorna......." Det var på tiden att hon fick tona ner sitt sexprat! Vem fan bryr sig med vem och hur många kändisar haft sex med
? Haha....Ja, det var bara det! Kollade in på din blogg för jag blev nyfiken och tyckte det var snygga bilder! //JJ

Lilja sa...

Otroligt fint program. Härlig känsla att kastas mellan glädje och tårar.

Tack

Anonym sa...

Hej Johan,
tack för ett fint program igår. Älskar ditt fotografi, får man fråga vad du använder för kamera?
Vänliga hälsningar
Mia

Anonym sa...

Du är KUNG!

Dan sa...

Jag såg just ditt avsnitt av Stjärnorna på slottet och vill tacka för ett mycket fint, roligt och känslosamt program.

En fråga har jag också. Lite trivialt kanske, men var har du köpt dina snygga glasögon?

Tack igen,
Dan

Malin sa...

Du var underbar på tv igår.

Anonym sa...

Helt fantastiskt avsnitt av Stjärnorna på slottet igår, klart bästa denna säsong. Keep up the good work! /Sofia

Teater-Madde sa...

Tack för en fantastiskt film och för att du är en så fantastisk person. Och ett stort tack för ditt gripande, givande och inspererande Stjärnorna på slottet-program. Tack! // Teater-Madde

Anonym sa...

Sannerligen lyste din kärlek till dina föräldrar fram i programmet! Jag tänkte, att det måste ah varit väldig goa föräldrar.

Kramen

Nina Drakfors

alfredsmamma.se sa...

Hej Johan! Kikar in på din blogg för första gången. Blev rörd av ditt program i Stjärnorna på slottet. Rörd och road. Percy är en favorit sen länge, men du har gjort många bra roller. Känner igen mig när du beskriver din kärlek till dina föräldrar.
Fina fotografier du tar också.

Nat sa...

Vill passa på att ge dig fett me creds för din dag på slottet. Trodde inte jag kude beundra dig mer, men du hade en dimension till jag inte sett tidigare. Grymt. Fett me kärlek!! //N

Sara Persson sa...

Hej Johan,
Tack för ett äntligen bra "Fångarna på slottet". Ja, jag kallar det för det, för det känns som att det är lite så. Men i år så är det ett jätte fint program. Kanske för att jag tycker det är intressanta personer som medverkar denna gång.
Ni har roligt och inte hackar på varandra, inte vad som visas i Tv i alla fall. Och hade ni gjort det så hade ju tv velat ha med det för då är det ju "bra tv" enligt dem.

Tack för allt roligt och bra du gjort Johan, ska bli kul att få någon gång se dig live, för det har jag ännu inte gjort.

Ha det fint,
Sara
www.sarapersson.se

Anonym sa...

Såg nyss reprisen.... Ingen gjorde det med logiska i världen som man gör när någon är ledsen.. så jag skickar en stor kram i efterskott.
Kärleken till ens föräldrarr det starkaste vi har, tro att du får träffa dom igen!

Bianchista sa...

Hej Johan
Jag såg reprisen på programmet och jag tycker att det var ett starkt av dig att prata om dina föräldrar.

Vänligen
Georg G

Fredrik Lorenz sa...

Hej Johan!

Tack för ett gripande program på din dag!

Du som många artister, författare o musiker har en fantastisk förmåga att uttrycka i ord vad vi andra bara känner.

Har under de senasta åren blivit varse att mina föräldrar kommer heller inte alltid finnas där, pappa har också Alzheimers.

Livet måste levas, inte bara genomföras. Jag själv fick sätta mig i skolbänken igen för att kunna göra det där roliga. Vips, så flygar jag helikopter!

Vi hörs,
Bästa hälsningar
Fredrik

Linda sa...

Har precis sett det avsnittet, kanon och starkt av dig att berätta om dina föräldrar i tv. Percy Nilegård har god smak också undrar hur man skulle låta om han var jury i sveriges mästerkock :)

Anonym sa...

Mycket fina bilder, så.. Ja, hittar väl inget bra ord! dom fastnar!!

(riktiga män var otroligt tänkvärt och kul!)

Ha det fint!
L

Emma sa...

Johan!

"Man gör så gott man kan men det är inte så jävla lätt" var ord som gick rakt in i mitt hjärta!

Så sant så sant...

Otroliga bilder du tar, du inspirerar.

Tack för ordet.

Anonym sa...

Nu har jag skrivit och suddat uttrycka så mycket men det blir bara så himla pretentiöst och svulstigt. Skiter sålunda i det och skriver bara TACK! Har alltid gillat dig mycket och nu ännu mer!

Elisabet von Knorring

Peter Falkheden sa...

Hej Johan.
Efter att ha fått tagit del av din del av Stjärnorna på Slottet, måste jag säga att min bild av dig har blivit om möjligt ännu bättre.
Har alltid sett dig som en "Nilegård" som höjer nivån på scen och tv.
Efter ditt program kom ytterligare en sida fram hos dig som gjorde dig ännu starkare hos mig/oss. Vänligheten, familjen, medmänskligheten och ödmjukheten som du har önskar jag att fler tog fram.
Förra året var det Björn Ranelid som växte hos svenskarna, nu är det absolut du.
Tack för att du finns :)
Hälsningar
Peter F

Anonym sa...

Har inte bott i Sverige sedan 1978 och har darfor - tyvarr - inte sa stor kunskap om svensk komik idag. Vet inte vilken rollfigur du spelade eller vad programmet hette men du hade som motspelare en transvestit fran Barcelona (ett klipp visades i Stjarnorna pa slottet). Om honom kan sagas att han blev riksnyhet har for ett par ar sedan da han blev polisanmald for att med veterinarinstrument ha injicerat silikon i egna och andras lappar och kinder! Kunderna togs emot i hans hem och alla som journalister lyckades ragga upp for intervju var faktiskt ganska nojda och tyckte - precis som han sjalv - att det var okay med tanke pa priset och det dar att kinderna ramlar ner i hakan ar skit man far ta!

Anonym sa...

Hej!
Jag satt just och såg på stjärnorna på slottet (din dag såklart) och hörde att du hade en blogg. Jag var bara tvungen att skriva att jag älskar det du gjort. Jag och min kompis Emma brukade kolla Kenny Starfighter varje fredag efter vi sett skräckfilm för att bli glada, och det funkar varje gång. Men nu är skivan slutkörd och jag ska köpa en ny, så jag brukar se: Hur tänker hon. Det får mig ALLTID på bättre humör!!! :-D
MVH Hanna 15

Hanna sa...

Hej Johan!
Tittade just på inspelningen av stjärnorna på slottet (din dag såklart) och hörde om din blogg. Jag ville bara skriva detta: Jag älskar det du gjort! Jag och min kompis kollar varje fredag på Kenny Starfighter efter att ha sett skräckfilm, det gör oss ALLTID gladare! Om jag inte kollar på det kollar jag på Hur tänker hon och det gör mig också på bättre humör!! Så tack!
MVH: Hanna 15

Anonym sa...

Hej Johan¨
Tittade på stjärnorna på slottet på webben.
Din dag var fylld med både humor och allvar.
Jag tycker att det var mycke starkt av dej att berätta om dina föräldrar. Då var det så att tårarna kom även på mej.
Kram på dej.

Anonym sa...

En hälsning från "fristaden" Sharpmeadow ;)

Normalt inte my cup-of-tea men blev tipsad om "ditt" avsnitt. Jag blev sittande som fastlimmad. Oerhört inspirerande på alla plan - från värdet av kärnfamiljen till att alltid exponera sig för det obehagliga. STORT & modigt!

/ Jonas Forsberg

Jörgen sa...

Hej Johan!

Detta var en helt fantastisk kortfilm. Älskar sådana här små små filmer som är som små noveller. Fantastisk!