tisdag, december 02, 2008

1 och 2 december


Körde standup på Norra Brunn igår. När jag gick dit så var jag helt avtänd. Trött och full av måndag i mig. Men när jag kom dit så upptäckte jag att det var packat med folk och en väldigt bra stämning så jag vaknade till. Körde väl en 45 minuter och det mesta satt. Improviserade med publiken och fastnade för ett gäng som inte berättade vad dom jobbade med. Nått med IT fick jag ur dom. Sen gick jag hårt åt Telia som också var där. Jag ber om ursäkt om jag var lite för hård. :-) Ni är säkert förtjänta av att sälja Iphone.

Fick äntligen till Morran också. Tyvärr tog batterierna slut i min bandspelare så jag vet inte hur jag gjorde. På det igen bara. Nästa gig på Norra Brunn blir den 15 december.

Idag (2 december) släpper stadsteatern biljetterna till Mellanrum av Jonas Karlsson som jag kommer att spela i vår. Missa inte det. Bryggan tar bara 70 pers åt gången. Inte som Cirkus där jag är nu. Dom tar 1600. Där har vi bara åtta föreställningar kvar innan vi stänger ned. :-( Det känns lite sorgligt att sluta med revyn. Vi har fått bra snurr på den och lakansnummret är ju något speciellt att få göra. Men så är det.

9 kommentarer:

Anonym sa...

SÅ! bokat 28/2!

jagärintesomdutrorheller sa...

Jonas Karlssons texter är dunder - detta vill jag å se - varför är Svedala så aaaaavlåååååångt?
Fridens

Anonym sa...

"Nästa gig på Norra Brunn blir den 15 december."

nä nä nä nä nä nä nä! Nu skojar du!

Du ska vara där den 10e december också! Det står bannemej på Norra Brunns hemsida och du SKA VARA DÄR! Det är nämligen min födelsedag och vi har bokat in det för att se dig!

Mvh
Oskar Schölander

jagärintesomdutrorheller sa...

Shit e de redan den 10:e what the ...., aldrig att jag hinner ner då...

***RHEBORG*** sa...

Den 10:e ska jag vara där. Det stämmer... :-) Jag missade det.

Lena sa...

Det är fascinerande det här med energier och de fält som gör att det strömmar till när man minst anar det. Jag förstår vad du menar för just så upplever jag att det är så många gånger på väg till jobbet i Bromma från Södertälje. Trött far jag iväg på morgonen och undrar stillsamt i mitt inre hur skall detta gå då inte det känns som jag har en kraftkälla någonstans att hämta ur. Så kommer jag fram och strömningarna kommer på samma gång vid första mötet av de personer som finns i huskropparna, jag blir glad!
Så från en bägare som känns helt tom så finns helt plötsligt en bägare full med sprakande och gnistrande energier… det är gott!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Kära Johan,

Du är härmed belönad med en award. Jättefin sådan ;)

Se nomineringen på min blogg :)

Dessutom undrar jag när du ska hit till Barcelona nästa gång för jag vill kolla om du har lust att roa uttråkade kvinnor i nöd (läs: oss i SWEA) vid tillfälle. Vi är naturligtvis rika allihop och betalar bra.

BigBloggs.se sa...

Vilka av landets främsta bloggare kommer få äran att listas på Sveriges tyngsta bloggportal, BigBloggs.se? Endast ett fåtal ur den osannolika mängd svenska bloggare som idag är aktiva kommer att väljas ut, detta för att allt det övriga ”slasket” ska vara bortsorterat för besökaren.

Tisdagen den 9 december öppnas dörrarna och de utvalda bloggarna avslöjas, vilka är de lyckliga få? Trumvirveln ljuder och vi håller andan!

Hälsningar
Redaktionen, BigBloggs.se

Magnus Jälthammar sa...

Hej! Tänkte bara hör med dig som artist vad du tycker om IPRED lagen:)?

Himla debatt just nu men som jag ser det har du/ni alltid lyckas se objektivt på samhället.

Gynnar det er artister eller tar bara mellanhandeln allting!

Ser fram emot kenny starfighter!
MVH
Magnus
(maggan_the_man@hotmail.com)