onsdag, februari 18, 2009

"Titta där kommer ju Kenny!"


Idag stötte jag ihop med skådespelaren Per Svenson på Dramaten. Vi har jobbat ihop flera gånger. Bla i Håkan Bråkan men också i kommande Kenny Starfighterfilmen. Per guidade sin dotters dagisklass runt på teatern och blev jätteglad när jag passerade för då kunde han ju visa dom något roligt istället för Dramatens gamla sammetsridåer.

-Titta Där kommer ju Kenny Starfigher, sa han glatt.

Barnen vände sig om och tittade.

-Vardå?

-Här, sa jag.

Barnen tittade på mig men jublet uteblev. Dom kände inte igen mig. Jag försökte ruska på huvudet och säga Wollie Bollie men det bet inte. Utan dräkten - ingen magi. Så är det. Jag lommade därifrån och barnen fick fortsätta titta på teaterkläder från 1910 i teaterns museimontrar.

13 kommentarer:

Ellen sa...

Haha! Jag såg dig i täby c idag och då tänkte jag; Titta där går ju Kenny Starfighter.

Och jag har förresten varit och kollat på utställningen på stadsmuset. Satan va tufft det var. Jag kände mig som ett litet barn som hamnat i chokladfabriken, typ.

Åsa sa...

Kenny starfighter minsann....Lilla T 4 år ropar så snällt på sina syskon varje gång det börjar....M och L nu börjar ditt bästa program...Och M å L kommer glatt springandes å tittar ihop med lillasyster =) Tom. mamman har tittat men jag blev skitarädd när ni var i en grotta (?) och åkte på dammsugare (?) och blev jagade av läbbiga typer....Nej tittandet får jag överlåta åt mina modiga barn, men kämpa på Kenny Starfighter, du är en hjälte...wollie bollie!!

Susjos sa...

Haha! Ja tänk,du är som stålmannen! In i telefonkiosken med dej,sen känner de igen dej!

Isidor sa...

Skulle de, å andra sidan, ha ropat "KENNY STARFIGHTER!" om t.ex jag dykt upp i dräkten?

Är Kenny dräkten?

Matte sa...

haha

Kim sa...

WOLLIE BOLLIE!! Jag hade nog blivit helt galen om jag sett dig på stan, och troligen kallat dig Kenny Starfighter trots att jag vet vad du heter haha

Är det normalt att vara helt galen i Kenny Starfighter? Jag tycker inte det :D

kramar från 20-åringen som aldrig kommer bli riktigt vuxen

Jonas sa...

Kenny RULES!!
Haha det gäller ju att skilja på sig själv och sin roll karraktär, det lyckdes ju barnen verkligen med. Nästan bättre än du själv. Ha ha.

HIM sa...

Jag hade jublat!

Lena sa...

Du är en stor idol för så många unga stjärnögon Johan!

Aforia sa...

Haha klart att barnen inte tyckte du var Kenny Starfighter. Han har ju långt ljust hår och en hårfön i handen. Vad hade du? Kort hår och .... i handen.

Anonym sa...

Jag ska se Kenny Begins på lördag, hehe. :-)

Malin Linderholm sa...

Jag såg dig precis i 183 dagar. Trodde att det skulle bli lite konstigt att se dig allvarlig eftersom jag är så van vid att se dig i parlamentet, hjälp och kenny starfighter.. Du är en jätteduktig skådis och passar mycket bra som allvarlig också!

Kram Malin

Josefine sa...

hihihihi, saru?
Nej inte rock, socialize!

Herregud, jag hade dött om du stod framför mig och sa "Wolli bolli"!