lördag, augusti 25, 2007

Jag är en apa

Vilken dag. Den innehöll allt. Nu skall jag sova. Länge. Jag kortade mitt gig på Brunnen och vill tacka damen vars mobil ringde mitt i min akt. Det var roligt att tala lite med Bebbe mitt i min stand up.

4 kommentarer:

Anonym sa...

"En lagom töntig säljledare på elgiganten vitvaror i Länna" Eller nåt sånt. Och det är därför jag skriver nu Johan: Det är jag som är den säljledaren och jag vill påpeka att du använder falsk marknadsföring i din stand up. Jag är inte speciellt töntig. Visst, jag gillar vissa dataspel och kan nörda ihop mig på saker jag får för mig, men jag loooovar att säljledaren i södertälje är mycket mer lagom töntig än vad jag är. Dessutom Johan så kan jag inte komma ihåg att du handlat av mig en enda gång. Kanske är det Björn Skiffs eller Henrik Schyffert som skvallrat för dig, men man kan inte alltid lita på vad människor säger om andra. Ta ett exempel: min kompis sa att du var fruktansvärt tråkig, men jag litade inte på henne och kikade på både torsk på tallin och alla de andra grejerna du gjorde innan det. Och se vad fel hon hade!

Jag förstår att du skäms nu Johan och inser att jag är en ganska söt tjej som har blivit felaktigt exponerad, så jag föreslår följande: Du ger mig helt enkelt 30% av intäkterna för din stand up (kan tänka mig 20% om det krisar) så får du göra dig så lustig du bara kan på min bekostnad. Ett par gratisbiljetter skulle sitta fint också, har nämligen bara hört om min del i din fars av fnittrande kunder, min mammas jobbarkompisar och i DN (som tyckte just den meningen var så rolig att de beslöt sig för att citera den!) Och en sak till: det är ingen idé att du förnekar, jag har haft det här jobbet i fyra år nu. Hm, kanske är det det som gör mig lagom töntig...

/Angelica, avdelningschef på elgiganten vitvaror i Länna

***RHEBORG*** sa...

Du menar att du är Hans Göran Karnemark i min monolog, Hur tänker hon? Men du heter ju Angelica? Om du nu är vitvaruchef på Elgiganten i Länna föreslår jag att ni tillsätter en fiktiv vitvaruchef som heter Hans-Göran. Kanske en pappfigur som håller upp en bunt av mina Hur tänker hon DVD:er. En sk win-win situation. Hans Göran Karnemark är för övrigt inte töntig utan en supersäljare.

Anonym sa...

Min man sa till mej för några månader sedan:
"Hur tänker hon, har kommit ut på dvd"
Jag svarade:"Vad bra, köpte du den?"
Han sa:"Nej, den får du köpa själv. Jag tänker inte köpa den, när du har gått och kärat ner dej i nån jävla gubbe från Stockholm (han menade dej alltså)
Vad svarar man på det? Jag har fortfarande inte vågat köpa den. Ska nog göra det när han är bortrest nångång...

Caroline sa...

Hittade nyss din blogg så ja, jag tänker läsa från början... ja dom inläggen som är intressanta vill säga ;-) (Så får väl läsa alla då hehe)

Läste Angelicas långa kommentar... jag förundras alltid över varför man måste avsluta sin mening med namnet för att låta allvarlig...

"Och det är därför jag skriver nu Johan:"

"Dessutom Johan så kan jag inte komma ihåg att du handlat av mig en enda gång."

"Jag förstår att du skäms nu Johan [...]"

Tycker på nåt tragiskt sätt att kommentaren i sig är ganska komisk haha. Verkligen material för lite stand-up... :)

Tjarå!:)