fredag, augusti 31, 2007

Tre nya skämt idag...

Repade på Oscarsteatern idag. Vi öppnar upp igen den 6:e sept. Det är roligt att vara tillbaka på jobbet. Känner mig hemma där och sköna kompisar att hänga med. För det gör jag ganska mycket. Hänger bakom scenen. Så är det att vara med i en stor ensemble. Ny för i år är Maria Lundkvist. Hon spelar Sisselas gamla roll, Lina Lamont. Den blir på ett litet annat sätt men jätteroligt det också. Det är ju inte lätt att ta över efter Sissela. Hon var ju grym. Men Maria har vässat Linas solonummer en hel del bland annat. Jag tycker det blivit väldigt lyckat. Just nu håller vi på att spela henne varm i kläderna i alla fall och på måndag kommer det publik för första gången.

Dessutom har jag per automatik skrivit tre nya skämt idag. Genom att bara sitta och snacka skit med kompisarna bakom scenen. Det är bra. Så skall det vara. Ett om Joe Labero som skall bli pappa, ett om att som komiker bli bestulen på punchlines och så ett om skillnaden mellan kvinnor och bilar. Hur dom går får du höra om du ser mig någon gång. :-) Jag kan ju inte skriva ner dom här. Då är dom ju använda innan jag ens provat dom. Kan bli något i alla fall. Tre skämt! Det är ett ton.

1 kommentar:

KarinJ sa...

Det ska bli intressant och se Marias tolkning av Lina.Jag har saknat er under sommaren(he he)/KJ*den galna "Singin.."-tokan*