lördag, mars 29, 2008

Skinkfrossa

Igår tappade jag kontrollen över min middag. Jag åt lite tapas till förrätt och skinkan dom serverade förförde mig. Den var en special special special lagrad skinka med en massa avancerade tecken i namnet... och den var hysteriskt god. Senare när jag åt huvudrätten så var jag lite missnöjd över den. Det blev en downer jämfört med den där skinkan så jag beställde in mer skinka samtidigt som jag åt min huvudrätt. Då fick jag in ett gigantiskt fat med skinka. Det verkade som om dom trodde jag ville ha en huvudrätt till. Fast bara med skinka. Men den gick naturligtvis ner den också och när jag gick hem så var jag övermätt och så enormt flottig i halsen så det kändes som om jag ätit glidmedel till middag. En mycket udda känsla där svalget är täckt av en tjock flotthinna. Jag gick runt och försökte svälja bort den. Till slut gick jag in på en vinbar och beställde lite vin. Då försvann den.

Är det ikväll man skall släcka lampan i en timma förresten? Eller var det igår? Jag måste göra något gott och fint känner jag för att kompensera det där skinkfrosseriet.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är ikväll kl 20-21. Tack för en kul blogg!

Socker Conny sa...

Vad hette restaurangen?

***RHEBORG*** sa...

Xarcuteria. C/De la Palla, Barcelona.

Anonym sa...

Ska du jobba med schulmans på deras nya sajt???. Läste ett uttalande om det

rewdboy sa...

hmm.
så du gamade upp ett FAT med skinka? låter ju...eh..smaskens

ett fat...?

Anonym sa...

Vin löser upp det mesta^^
Utom Chilenskt. Jag har slutat dricka vin från Chile.
Jag bor granne med en tandläkare. Han bor inte i lägenheten bredvid, han har sin praktik där. Det springer folk i trappan hela dagarna och ibland brukar jag vakna av borrljudet. Tandläkaren kommer från Chile. Är det bara jag som tänker i följande bana: Chile - Pinochet - Tortyr - Tandläkare? Ett yrke med hög lön där man får plåga andra människor hela dagen måste vara något alla saddister drömmer om.

-Enad Front Mot Flott i Halsen-
//Ninni