tisdag, april 01, 2008

CombatbälteOm en vecka börjar vi filma Kenny Starfighter. Det drar med andra ord ihop sig och igår provade jag min nya outfit. Den får ni naturligtvis inte se ännu. Den är inte färdig och något måste man hålla hemligt även om man har en blogg. Men den blir fin. Det är febril aktivitet på rekvesita och kostymavdelningen just nu. Många udda kostymer och saker skall framställas. Här ser ni en bild på Hannu Kiviaho som igår tillverkade tjugo combatbälten av tvålkoppar och strömbrytare. Go Hannu.

8 kommentarer:

Anonym sa...

"Hannu Soapfighter"
Och Rheborg i bälte.
Jag kan knappt bärga mig..
Ninni

Anonym sa...

är killinghängets blogg på schulmans skitsajt ett aprilskämt? måste bara vara så...

***RHEBORG*** sa...

Ja, den har vi inte skrivit såklart.

Anonym sa...

Bland det roligaste i Kenny Starfighter var när Jonas Inde hoppade in i en gästroll. Får han även vara med i den nya filmen? Han spelade ju en av Kennys rymdkompisar.

Anonym sa...

Är combatbältena till Kenny Starfighter eller till privat bruk?

Anonym sa...

Här sitter man i USA och har tråkigt och så tänker man. Killingänget är alltid roligt så jag surfar ut på nätet och så får man en hemlängtanschock istället. Jag vill hem, jag vill gå på pappas releasparty! Alla kommer ju var där, pappa, Tomas, Hannu, systrarna och pojkvännen.
Och vad kommer jag göra? Jo passa skitungar i PA.
Men jag har ju internet så den senaste tiden har det blivit mycket hällberga central och fatboy.

Kentson sa...

Ja men herrejävlar så fint det ska sitta med lite Kenny snart igen. Den gamle serien såldes på Tradera på VHS för 17 kr, inte illa för att vara VHS.

G-fighter sa...

haha jag har tagit på din dräkt Johan, i Uppsala. haha. Var statist;)