torsdag, april 03, 2008

Kung fuJag gick på Kung fu igår. Tanken är att jag skall lära mig en del rörelser för filminspelningen så när jag kom dit var jag så oerhört taggad. Jag hoppade glatt in i gruppen. Men idag så vaknade jag upp 120 år äldre. Jag har ont precis överallt. Jag rör mig som en dement patient på långvården och det enda som snurrar i mitt huvud är potentiella ursäkter eftersom jag skall tillbaka dit imorgon. Jag har redan börjat försöka fundera ut vattentäta scenarion som gör att jag reducerar träningstiden. Tränaren gick i alla fall igenom alla rörelser som han vill att jag skall lära mig. Det swisch och swoshade framför mig och jag stod i strumpor med ett anteckningsblock och tittade på. Men han verkade övertygad. Det blir bra. Trots att han måste undervisa ett kylskåp.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill också lära mig Kung-Fu. Det verkar så häftigt. Alla häftiga slag och sparkar. Häftiga kläder. Det verkar så häftigt att kunna hoppa så där högt också. Och slå sönder stenar.

//MR Dekis

Mobila bloggen sa...

Serious!!
Känns som att jag känner igen dig på något sätt. Men vart kan jag ha sett dig tro? Är vi gamla arbetskollegor? Har du pokat mig på Facebook?

Vänta....är det i kön på IKEA Kungens kurva 5/2 2006 kanske?

Nisse Wärmegård sa...

Är det Kung Fu till Kenny Starfighterinspelningen?

Behövs det någon kinesisk påle artist till Kenny Starfighter? Jag skulle kunna betala dyra pengar för att få vara med i den filmen!

kolla på http://www.nilswiththepole.com för mer info!

Kram

Anonym sa...

=(
BRRRR!!NilsWithThePole. Pröva audition till "So you think you can fuck".

Szara sa...

Det första man ska veta när man börjar träna Kung Fu, är att det är skillnad på Kung Fu och Kung Fu. Det finns säkert hundratals stilar och de är mycket olika. Det vore informativt och imponerande om du skrev vilken stil du tränar. =)

***RHEBORG*** sa...

Att kalla det jag gör för någon stil vore ett hån mot Kung fu. Men det skall jag ta reda på nästa gång jag går dit.