lördag, maj 03, 2008

Action med skottkärra och fyrhjuling

Vi filmade i Uppsala igår. På ett stort torg stod jag på rullande sulor och höll i en skottkärra med Bill Skarsgård och Carla Abrahamsen som spelar roller i Kennyfilmen. Vi drogs fram över torget av en fyrhjuling och jag ljuger inte om jag säger att vi såg extremt töntiga ut. Jag stod med putande röv böjd över kärran och åkte i 10km/h. Man fick lust att springa runt till alla flanörer och förklara.

"jo men alltså traktorn och rullsulorna skall tas bort i efterhand, för fan. Vi är bara 25% av bilden. Det kallas CGI. Det skall se ut som om vi flyger. Sen gör det det. När det är färdigt blir det inte töntigt."

Det fanns nog ingen på det där torget som skulle satsa en spänn i filmen. Kulmen blev när en pappa vände sig till sitt barn och sa. "Satan vilken lågbudget"

Därför var det skönt att vi brände av en eldbomb mitt på torget innan vi lämnade Uppsala. Till och med a-lagarna höll på att skita på sig.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, jag var statist där igår (vi var ett gäng som skulle agera skolelever). Vi skulle gå över torget mot en skolan... Medans jag stog där och väntade så hörde jag ett barn som sa till sin pappa att han ville stanna ock kolla. men då svarade pappan. "Det blir inte roligare än så här".

Kanske var det samma pappa? ;)

pontus sa...

Hahaha!

Du är Sveriges Rocky Gervais, Johan.

Emmy sa...

Wolli Bollie! Kenny starfighter, din rymdbuss vilar nu på våra axlar.. Den genom går just nu en invändig extrem makeover på GUC i Uppsala, mvh Helena, Emelie, Emmy och Robin. peace love and spacebus

Anonym sa...

Hahaha! ^^ Så rätt att det ska se billigt ut när man spelar in ju! Dessto bättre på duken sen!^^

Kramen och lycka till!