tisdag, maj 13, 2008

Ledigheten förföljer mig


Idag när jag kom till studion så möttes jag av tjock svart rök. De visade sig att en vägg som skulle sprängas sprängdes lite för mycket så det tog eld i studion och dekorbygget förstördes... Det såg ut som Beirut därinne. Jag blev ledig och dekorbyggarna fick övertid med att återställa allt. Ingen skadades så det är frid och fröjd förutom lite övertid då men jag blev alltså ledig igen. En dag till. Så idag gjorde jag annorlunda mot igår. Jag tog en runda på stan och besökte folk jag känner. Klev in på deras kontor och konverserade. Trevligt faktiskt. Men imorgon skall jag få filma igen. Då har dom sanerat och vädrat studion. Längtar. Det är ju skönare och lättare att tala med folk när dialogen är skriven och inrepeterad. Riktiga möten blir lätt så spontana och dialogen driver iväg åt något håll som man inte tänkt sig. Dessutom ställs man ju till svars om man säger något tokigt.


7 kommentarer:

Anonym sa...

Du säger väll inget tokigt :D

Anonym sa...

Men va f-n! Spontanmöten i verkligheten? Usch och jävelen. Det är aldrig bra, för det är ju då man alltid först efteråt kommer på de där bra grejerna man skulle sagt, men man gör det efteråt. Kommer på det, alltså. Ungefär som när man kommer på de där roliga sakerna man kunde ha sagt, men då är det liksom försent. Man kanske skulle träda in i en roll istället och skriva sitt livsmanus. Inte avvika från det?

michaelsson sa...

Jag läste att Björn Gustafsson ska spela Kennys lillebror Lenny. Men hur ser han ut i hockeyfrilla och löständer egentligen? Förmodligen inte alls lika bra som du.
Men roligt är det ju i alla fall.

Anna sa...

Hahaha.. Jag blir så jävla kär i dig! Du är underbar..

Anonym sa...

Ja, Björn Gustafsson ska tydligen vara med som skådespelare nu. Men han var ju inte med 1997, men på wikipedia så står det att han var med (som lillebror 1997).

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kenny_Starfighter

Anonym sa...

Din leda kanske kan härledas till ditt stagnerade liv. Det låter som du frusit fast. Du gör samma saker. Du sitter fast där i förorten. Du i förort? Vad är det som håller dig kvar, när barnen sedan är klara med skolan? Ryck upp, förnya. Räds du förändring? Ska du gå där med den torra gräsmattan, den som du hatar och mest av allt vill köra över med asfaltbeläggaren? Jag anar en Harrison Ford...
Kliv in i en ny tid och era av ditt liv, du passar bättre som stadsbo, sitter på din balkong med morgonkaffet på bordet bredvid dig. Blickar ut, spejar, tar in. Sen packar du väskan och drar till ett större ställe några dar. Kommer hem med ny inspiration, dina kära omkring dig tar emot ditt flöde, går igång, följer med i ditt flow, triggas av samma saker som du. Du är mer privat i stan än bland grannarna i Täby. Våga Johan. Det är någonting som du har omkring dig, som du inte är nöjd med. Så våga.

Anonym sa...

Du äger Johan :) längtar tills filmen kommer! Jag och min bror har något fel tror jag, vi får repliker på hjärnan hela tiden och ja förstår om du inte kan svara på min fråga för du har ju massor med repliker att komma ihåg hela tiden men är det när du spelar Örjan du säger "Du ska bara sitta där och hålla din lilla käft" :P

Tack på förhand ! haha