onsdag, maj 14, 2008

Army Holds Annual 'Bring Your Daughter To War' DayMer från The Onion.


10 kommentarer:

Joaquim sa...

Tjena Johan.

Jag tänkte egentligen ge det här erbjudandet till Henrik (Schyffert)men han har ju lagt ner sitt bloggande...Men aja...vad har du för planer för resten av året?

Tänkte nämligen erbjuda dig mina tjänster.
Har du mycket på gång den närmsta tiden eller?
Om du gör en lista så skulle jag kunna tänka mig att blogga om allt du gör och följa med dig på allt kul du gör och bespara dig besväret att behöva blogga om det själv...Vi ska inte ta av din värdefulla tid till sånt anser jag...och vafan, du är en briljant komiker varför ska du sitta och skriva blogginlägg för en massa idioter som bara vill ha något att göra tills Ebba Von Sydow uppdaterar sin nyaste modeblogg?

Jag skulle inte ta något betalt överhuvudtaget men givetvis måste jag få röra mig fritt bakom scener, inspelningar och sändningar...bra platser så att jag kan höra allt också så klart.
Kanske lite extra biljetter ifall jag vill ha med någon medhjälpare som kan komma med andra infallsvinklar...det kan man aldrig få för mycket av.
Och som sagt...inget betalt...Jo, så klart, utlägg för kvällen och så där men inte mer...a alltså om du känner lite brudar och vill dela med dig så har jag en lägenhet ute i farsta strand som inte min flickvän känner till...perfekt för ändamålet (du kilar väl stadigt va?)...om du förstår vad jag menar...och den får du såklart också nyttja...men då kan du väll säga till tjejerna att jag är en ashipp blivande komiker eller så...

Har bara skummat idén än...men hör gärna av dig med lite respons förslagsvis via min blogg.

Mvh Joaquim

Lord sa...

Det här var nog det roligaste jag har sett på länge. Genial humor.

Joaquim sa...

Jag vet.

Anonym sa...

Johan, var är du?

Anonym sa...

Var du på Palace i Göteborg igår? I så fall kysstes du som en Gud... :-)

***RHEBORG*** sa...

Nej, det var jag inte... dags att skaffa glasögon kanske?

Anonym sa...

Då var det likt dig i alla fall! :-) Du har en snygg dubbelgångare.
Ha det gott!

Anonym sa...

posta för bövelen
//Ninni

agnetha Foto-Agge sa...

Ha..ha..glasögon eller lite mindre sprit i drinkarna. Ja där ser du hur tjejer fantiserar om dig så de ser dubbelgångare..Jag tror jag ska supa rejält om jag går ut så att jag oxå ser fel!!! = )

agnetha Foto-Agge sa...

Undrar vad det e för bra med att ta barn till krig..så jävla sjukt!! hoppas det var ett skämt nyhetsprogram. Vadå skapa trauman..värsta mental våltäkt