söndag, maj 25, 2008

Tidigt sommarlov

Jag har tyvärr svårt att hinna med bloggen nu när jag filmar. Arbetet har gått in i en annan fas och fritiden går åt till vila eller inspelningsförberedelser. Återkommer igen i augusti då jag tänker blogga från repetitionerna av Uggla Rheborg Ulveson. Tills dess... Trevlig sommar och ha det gott.


12 kommentarer:

Peter Nohrenius sa...

Trevlig sommar!

P sa...

Trevlig sommar Johan!

Zio sa...

Trevlig sommar till dig också! :-)

Anonym sa...

detsamma, Johan.

Ninni

Dave sa...

ha det bäst!

Thomas sa...

Ha en trevlig sommar Johan

Birgitta sa...

Ha en trevlig sommar du med.
Bitte

Maria, Barcelona sa...

Sommar. Redan? Hallå? Det är ju fusk.

Carolina sa...

Trevlig sommar med Kenny Begins nu. Men du kan ju kämpa för att få in något inlägg i alla fall så man har något att läsa. Ingen annan jäkla blogg som är rolig ju, förutom min egen, men den kan man ju inte sitta och skratta åt dagarna i ända...

Nicklas sa...

Glad, varm och lyckosam sommar! Nu hinner man läsa de andra bloggarna... :-()

Anonym sa...

Hej Johan.
Jag har en son på 4år som i flera veckor tjatat om att jag ska sy en Kenny Starfighter dräkt. Jag är inte speciellt bra på att sy och behöver därför lite tips på hur dräkten ska se ut, har inte hittat några bra helkroppsbilder på Kenny. Vad är viktigt att ha med när det gäller detaljer?

Det allra bästa vore ju om det kommer att komma färdiga Kenny Starfighter dräkter som man kan köpa. Vet du om något sådant är pågång?

Du har iallafall ett troget fan här i Noel 4år. Han sitter nu bredvid mig och tycker att det är "jättehäftigt" att jag nu skriver med Kenny Starfighter!!
Han längtar efter biopremiären.

Allt gott!

/Mamma Linnéa (som lider av syångest)

agnetha Foto-Agge sa...

Då får du verkligen ha det så bra..ser fram emot att se dig i rutan snart igen ! Kram