måndag, februari 16, 2009

183 dagar

Idag börjar 183 dagar som jag spelade in för över ett år sedan. Några kalla nätter minns jag särskilt väl. Jag satt och frös i "värmebussen" mitt på avenyn och tittade mot ett tomt Ruby, där jag brukar köra standup. ( Jag kör där 19 feb igen) Nu har jag sett de tre första avsnitten av 183 dagar och tycker att jag sköter mig bra. Jag gillar att variera mig och i 183 dagar är det en annan sida som visas upp. Jag dyker upp i avsnitt 2. Nästa vecka alltså.

8 kommentarer:

Storarvid sa...

Det där fixar du säkert kanonbra, du är bra och proffsig.

Brukar tänka på dig när jag kommer till jobbet. Här har vi vakter, förr var det Securitas, men nu heter de visst Falk security... nånting.
Skulle vara kul o se vakten Örjan i Hjälp vara med där, snacka om att han skulle få "blomma ut" i sin fulla kraft. Fasen vilken kaos det skulle bli ha ha (skämt)
HA DET BRA JOHAN!! Må gött!

Anonym sa...

Fasiken jag missade... går avsnittet i repris?
Försökte googla om det men kom in här istället:)
Står väl i nån tv tablå annars he he ..

Tjingeling!
/Anja

Anonym sa...

Jo vi satt där bänkade hela familjen och alla på Elsasväg med spänd förväntan på hur mycket man ser från oss. Förhoppningsvis kommer det snaaart.

Anonym sa...

Var en bra serie faktiskt! såg första avsnittet. Ser fram emot att se dig i den.

Anonym sa...

Jag tycker att du är allra bäst som Kenny ;)

Redaktören sa...

Lite märklig serie det där. Känns som den är gjord av nån i ung vänster 1997, fast retro 80 blandat med 90-tal och UR. Kenny borde väl få folk att glömma detta snedsteg tämligen snabbt.

Gbgmamman sa...

Tycker det är kul att se dig i en allvarlig roll, trots att jag älskar Kenny Starfighter! :D

Dennis Alexis Hellström sa...

Väldigt bra serie! Du gjorde bra ifrån dig! :)