söndag, mars 29, 2009

Killinggänget

Idag kan man läsa i DN om vår kommande pjäs på Dramaten. Andres och Martin gör scendebut, biljetterna släpps på tisdag och premiär blir det den 19 sept 2009.

3 kommentarer:

Nils sa...

Det där låter ju alldeles lysande, men hur ska jag göra för att få tag på biljetter till premiären? Har du nåt bra insidertips? Dramatens sajt är ju värdelös, det står inte ett ord om er pjäs där.. Vet du vid vilken tidpunkt som biljetterna läggs upp på tisdag?

Kram
Nils

Jur.mäst. sa...

Jag läste precis i DN om er kommande entré på Dramaten. Roligt! Gratulerar till det.

Måste passa på att ge en fem år sen eloge för din roll som Ernst i Fyra nyanser av brunt. Jag har nog aldrig blivit så road tidigare. Bra jobbat!

Qwazin sa...

Fan vad nice! Det var ett tag sedan man hörde något ifrån Killinggänget. :D Jag antar att ni prövar nya saker nu så att tanken på att Herr Nilegård skulle återvända är helt utesluten, men jag känner ändå för att påpeka hur mycket jag saknar den karaktären. Var en ganska interesant utveckling han gjorde genom alla era projekt... Jag antar att om han skulle dyka upp en gång till så skulle han vara på tok för obehaglig för att någon skulle vilja vistas i närheten med honom.