tisdag, mars 31, 2009

Uppsala och Eskilstuna

Jag kommer att besöka Uppsala imorgon den 1:a april och Eskilstuna den 2:a april. Det är jag och Dominik Henzel som kör lite standup. I Uppsala finns vi på reginateatern kl 20.00 (slutsålt) och I Eskilstuna kör vi på Eskilstuna teater. (biljetter finns fortfarande att köpa) Jag kommer att babbla i ungefär en timma och Dominik en halvtimma. Ingen paus. Kom o titta!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej, jag tänkte skicka ett mail angående det jag komemr att fråga men hittade ingen mailadress så det får bli en kommentar i stället!

Jag har precis varit iväg och kollat på Kenny Begins. Helt underbar film. Har älskar Kenny ända sen början. Nu är det såhär att jag har surfat runt lite på Kenny Begins hemsida m.m. och letar efter Kenny-Starfighter-fan-kläder... skulle gärna vilja ha en t-shirt med Kenny på! Säg mig, finns det sånna kläder eller kommer det förbli en dröm?

Tack för din tid.
//Lina

linaohlsson3@hotmail.com

wollybolly!!

Lilla Blå sa...

TACK för en härligt rolig ståupp kväll i Uppsala 1 april 2009. Jag och min fam satt längst bak och skrattade så vi hade ont i magen. Du och Dominik var kanon !!!!

Tack ännu en gång för att ni kom till Uppsala och roade oss... :D

Kramar @nette

Anonym sa...

Sannerligen en superkväll i Uppsala! UNDERBART levererat av er båda!!! Jag har aldrig skrattat så jag trott att jag skulle stryka med, men det har jag nu. Grattis också till din återvunna mobilitet!

/Bobolla

Hanna sa...

Till Lina som undrade om Kenny-tröjor:

Ja, det finns. Dock anser jag själv att dom ser relativt tråkiga ut och jag hade inte lust att punga ut 275 riksdaler för en svart tröja med lite text på vänster sida utav bröstet på. Men som sagt, det finns. Har ingen aning om var man kan få tag på dom dock. Jag hittade tröjorna jag pratade om på Stockholm Stadsmuseum när det fanns en Kenny Starfighter-utställning där i Februari.

Jag tänkte att det kanske var lika bra att jag svarade, om du ville få reda på lite grand. Johan har kanske mer koll och kan ge dig närmare information. Men jag hoppas att du nöjer dig med mitt svar så länge. Du slipper leva i ovisshet. Nu vet du att det finns, i alla fall. :)

***RHEBORG*** sa...

Hej Lina.

Kolla med Nordisk film som producerat filmen. Dom har med största säkerhet tröjor. Annars så vet jag inte var man får tag på dom. De fanns på utställningen. Kanske att Stockholms Stadsmuseum har några kvar. Jag har ingen själv ens... Men jag har ju å andra sidan Kenny i spegeln när jag borstar tänderna på morgonen.

Wollie Bollie

Anonym sa...

hej

tack johan och hanna. Jag hittade inget på nordisk film hemsidan men jag har mailat dem för att fråga om de har några. Måste ha, älskar ju kenny!