söndag, mars 22, 2009

Självporträtt


Jag tog ett självporträtt på teatern idag klädd i min scenkostym. Så ser jag ut... spegelvänd... på jobbet. Nu på kvällen har jag borstat tänderna i gammel dansk. Mycket effektivt. Tack för idag.

9 kommentarer:

Pinga sa...

Tjusigt.

Du, jag vill ge beröm. Idag har vi sett Kenny begins, hela familjen (två vuxna och två flickor 8 & 10 år), på 8-åringens begäran. Filmen var otroligt uppskattad av oss alla! Tack för att du är så otroligt skön! 10-åringen berömde dig om och om igen: "Den där killen är en otroligt bra skådespelare!"

Vi vuxna uppskattade särskilt de små detaljerna som "Pooontus, kom ut och leeek", "800 grader, du kan lita på mig" och Permobilens "regskylt", för att inte tala om dina repliker när ungdomarna ska till att pussas i skogen: "action, nej glass, nej, action". Vi var alla glassugna efteråt. 10-åringen tittade dock skeptiskt på mig och sa: "Den där glassen han så gärna ville ha, den såg ut som...is, kan det ha varit det...?"

Good work och väldigt mycket Boolie!

Anonym sa...

Vad är det för kamera?

Anonym sa...

Saknar dig. Kram från Git.

asiL sa...

Hej, hej!

Tyckte ditt foto var tjusigt, så jag amatör-photoshoppade det en smula.

Här kan du se resultatet:

http://3.bp.blogspot.com/_lO0bgrR0mL8/Scdw6DyhhnI/AAAAAAAAA00/6jM-Ya_wS6A/s1600-h/jag2.jpg

Sandy likes retro sa...

Stiligt, stiligt! På onsdag blir det Kenny! Äntligen =)

Susjos sa...

Mycket snygg!

Henrik sa...

Läckert! Ser fram emot Kenny. För övrigt måste jag gratulera, "The Rheborg" tog sig in på en fjärdeplats på förra veckans lista i min blogg över de hetaste frisyrerna 2009!

Martin sa...

Snyggt Johan! Leica?

Anonym sa...

Hej Johan!
Grattis till alla synliga framgångar:-)
Fråga kan jag ju alltid. Skulle så gärna vilja att du var med på Täby Företagarträffs 25 års-jubileum den 9 oktober 2009. Får du några ja-signaler för egen del?
Hoppfulla hälsningar
Petra Börjesson Almquist
070-254 04 64