tisdag, mars 17, 2009

På väg till Göteborg

Sitter på X2000 på väg till Göteborg. Ibland har jag internet. Ibland inte. Ikväll skall vi i alla fall visa Kenny på Bergakungen och sen träffa lite journalister. Jag är alltså ute och gör min pressturne nu. Igår träffade jag så många journalister så jag fick huvudvärk. Jag har inte läst något resultat av det annat än en liten blänkare att någon feministisk kulturperson varit upprörd över TV-serien. Jag bad journalisten att be henne vem det nu var, han sa inte det, att se filmen och sen återkomma. Udda att prata om något som man gjorde för 12 år sedan som om det vore nu... Ja ja. Whatever. Så var det med det. Några som har några frågor om min medverkan som "Börje" i Bullen 1991 kanske? ...som jag kan bringa klarhet i. Nån som är upprörd över något där? Anyone?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Vad säger du? Var det du som skrivit brevet som medverkade i filmen?!?

Anonym sa...

Vilka är bland de roligaste framträdandena som du har gjort? Många gissar kanske på Percy i Nile City, men jag gissar att det är fel eller?

Angående Hjälp... ett problem tror jag kan vara är när karaktören (Örjan) plötsligt efter typ fyra avsnitt byter stil... då blir folk besvikna eftersom de väntar sig "den gamla vanliga" Örjan, men om han hade haft den stilen från början kanske fler kanske hade uppskattat det, eller vad tror du?

Allämnt känns det annars som att du spelar bäst när du har bra egna erfarenheter att gräva ur. Om jag minns rätt har du tidigare sagt att du tidigare har haft en chef som gav inspiration till Percy - kanske därför den gestaltningen bli så lyckas (och att man själv lätt kan relatera till den med sina fördomar).

Mono sa...

Stämmer rycktet? Att du har en digital kompaktkamera till vardags, som kostar över 50000 kr?

Anonym sa...

Hej.
Ellinor heter jag och är tvåbarnsmamma.

Grabben missade Kenny Star Fighter på TV, flera avsnitt. Han sörjde att han inte visste hur det slutade. Så jag köpte filmen på Ginza, åt honom. Den DVD:n går på tv:en väldigt ofta nu.

Jag ska i alla fall se eran nya film. I hop med barnen förståss.
Jag skiter i vad feministiska kulturmänniskor tycker. jag håller med dig om att det finns dåligt med filmer som vi kan titta på ihop med barnen(som vi vuxna uppskattar).

Lycka till i fortsättningen!

Annen sa...

Filmen är mycket efterlängtad! "Wollie Bollie" :D

fanny sa...

har han något att säga efter filmen har nog getterna sprungit iväg för väldigt längesen.
jag skrattade i princip från början till slut igår, och lite till. och mina getter är definitivt inte hemma.. fy fan vad bra den var!
och jag förstår inte riktigt.. skulle kenny isåfall vara ett hot eller en dålig bild av sveriges blondinmaffia? finns väl ett antal värre exempel på det...

//jen i gbg sa...

hej!

såg dig på first G idag när jag födelsedax-lunchade med min kollega. vågade inte gå fram och vara nördig *blink* men ångrar nu att jag inte bad om autograf åt min 3-åriga (!) dotter som är överförtjust i dig som kenny! det är kenny och törnrosa som är hjältar hemma hos oss. fint sällskap du hamnat i! *ler* standarduttrycket hos lillan är "nu skall du få för lukta illa!"

hoppas du får en trevlig visning på bergakungen - ser fram emot filmen!

tjings!

Markstrom sa...

Feministiska kulturmänniskor har ju alltid rätt, bäst jag inte ser nya filmen.

Simon sa...

Jäklar, var idag på förhandsvisningen till Kenny Begins, vilket kanonrulle!
Ni lyckades få tillbaka den härliga känslan av nostalgi och fixade faktiskt en skitrolig rulle, trots svenska tillverkare och ett 2000-tal.
Kändes redigt bra att få se Kenny igen, längtat sedan den förra serien tog slut.

Tycker f.ö att du nog just nu är en av sveriges bästa komiker på delad plats med Betnér och Robert Gustafsson.

Tack ska du ha.

// Simon från Västerås.