tisdag, november 11, 2008

48 hrs


Nu har jag gjort mina två dagar med Chevy Chase på Hjälp. Jag har ingen aning om hur det blir. Det är svårt att vara rolig på engelska tycker jag. Men det var länge sedan jag hade så roligt på en inspelning. Jag njöt av varje minut. Jag har suttit och improviserat med min första och största inspirationskälla. Det är för mig helt ofattbart. Stort tack till Anders och Gustaf för den gåvan.

Han var trevlig, väldigt rolig och fullständigt befriad från divalater. Hans största tillgång var utan tvekan hans skrämmande perfekta timing. När den satt kunde jag omöjligt hålla mig för skratt. Hans blick och replik levererad med militär komisk precision skickade mig tveklöst av banan.

Hoppas det blir bra också. För er skull alltså. Själv är jag redan i mål.

8 kommentarer:

Fjeddan sa...

Mycket trevlig blogg att läsa och tackar för alla roliga stunder jag har sett dig på tv också, utan tvekan Sveriges bästa ur mitt tycke!

Fredrik sa...

Som sagt...sjuuukt avis.

Fru Dale sa...

Hamnade här på din sida av en slump idag men då vill jag bara passa på att säga att jag älskar din karaktär i Hjälp. Ser verkligen fram emot nya avsnitt och det låter ju fantastiskt roligt att CC är med.

Tobias (Örebro) sa...

Johan! Jag älskar din perfekta komiska tajming, och jag älskar Chevy Chase och hans överjordiska komiska perfektion. Har du inga bilder från detta historiska möte, som vi fans följt med superintresse? Snälla, snälla, snälla! En större postning om detta skulle göra mig överlycklig. Tusen kramar!

John Eje Thelin sa...

"Han var trevlig, väldigt rolig och fullständigt befriad från divalater."

Är du säker på att det var Chevy Chase du träffade?

You can call me Al sa...

Se där. Nu är jag så avundsjuk det går att bli. Chevy Chase är en man med ett mycket stort hjärta, kanske för stort för hans karriärs bästa.

Anonym sa...

Fy vad roligt för dej att spela mot Chevy Chase! Han är ju SÅ grym! Vet inte om jag har sett alla "Ett päron till farsa"-filmerna, men dom jag har sett är ju underbara, och låten som är med ibland är så bra. Inte mycket att klaga på.

Du är en lyckost!

89:an Karlsson

Peter sa...

Men förfanihelvete Johan, släpp lite mer detaljer kring denna ikon nu. Berätta om lite moments ni hade. Hur lyckades ni få hit karln, ren räkmacka eller? Vad tycker han om Hej, Lobotomi...we wanna know. Its a crime, but I'm willing to pay up...