lördag, november 08, 2008

Nu blev det lördag igen


Nu är tiden sådär obehaglig igen. Den rusar fram. Nyss var det Lördag och nu blev det precis Lördag igen. Jag blinkar och så är det ny Lördag. Blinkar jag några gånger på raken så är det dags att börja julhandla. Lördag betyder jobb annars. Dubbla föreställnigar och så vaknar man på söndag morgon med träningsvärk i hela kroppen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

har också upptäckt att tiden går extra snabbt ibland, och vill tro mig kontrollera det beroende på hur mycket kaffe jag dricker. jag kan med andra ord styra tiden med mitt kaffedrickande.

Jonas sa...

På morgonen när jag ska gå upp o till jobbet, så förefaller det gå att styra tiden. Då vill jag att tiden ska gå så SAKTA som möjligt, o ALLTID går den så djäkla fort att jag inte ens hinner vare sig blinka eller dricka kaffe.
Exempel:
Klockan ringer 06:00, o då i vredesmod o panik tvärdördar jag klockan så det är ett under att den över huvud taget ens går. Sedan blinkar jag bara till o VIPPS, när jag tittar upp nästa gång så är klockan 8 o jag skulle ha varit på jobbet för länge sedan, Konstigt va???