lördag, november 01, 2008

Lakan och sockiplast
Idag är det lördag och då gör jag alltid två föreställningar ute på Cirkus. Det är bra för då slipper jag träna på Sats imorgon. Johan Ulveson och jag gör bla ett nummer där vi flyger i lakan och när vi är klara med det så kan jag inte ens tala. Jag bara flåsar ut från scenen som nån skenande herre med hjärtinfarkt. Men det är ett roligt nummer. Dessutom utvecklas det. Nytt från igår var att jag låg med benen upp i lakanet och lyckades låsa fötterna. Samtidigt som Johan skulle linda upp mig så kunde jag då rotera på skulderbladen.

Dessutom lade jag in en gammal barngymnastik-ramsa när jag dansar runt Johan och han flyger. Huvud - axklar - knä och tå. Knä och tå...

Detta nummer är en dröm. Jag springer runt och dansar i ÄKTA sockiplast. Reine som är kostymör har köpt upp alla sockiplast som finns i storlek 43. Dom är mina allihop.

8 kommentarer:

grannfrun spekulerar sa...

Lysande. 60talisterna kommer att ge Cirkus utsålt, fullt hus, knökpackat.Tack vare Rheborg i sockiplast

Susjos sa...

Ser sååå fram emot att få se dej och de andra på Cirkus den 5/12 !!

nitraam sa...

Hej Johan,

Hur fungerar det med familjen när du jobbar varje lördagkväll? Jag har förstått att "Dansbandskampen" inte är något för dig men lite quality time med de små kan ju inte vara fel?

Anonym sa...

Hahaha...

Jag hade sockiplast på gympan när det bagav sig. Men nu, när jag läste ditt inlägg, undrar jag vad killarna hade på sig. Hade de blå sockiplast? Var de barfota? Hade de verkligen gympaskor?

Hm...
/Petra

Thomas sa...

Hehe, låter fint med sockiplast...

Släng inte bort dem efter föreställningarna eller så... då får de ett tryggare liv i min samling som på sista tiden fått rätt mycket publicitet.

Tacksam om du länkar upp bilden som du använder, eftersom den kommer från min hemsida www.sockiplast.nu.

Men det skulle vara kul att göra ett sockiplast-reportage från er föreställning eller rep och sedan lägga ut en klämtare på hemsidan. Möjligt?

Hör av dig till min mail sockiplast@sockiplast.nu.

Mvh

Thomas

Thezz sa...

Jag ääälskade lakan-numret när vi var och såg er i september.
Jag hoppas hoppas hoppas att ni tänker släppa showen på dvd så man kan få njuta av er hur många gånger som helst.

Ylva sa...

Petra, killarna i min klass hade sockiplast. Alla hade sockiplast. Några hade blå några hade nog bruna eller gula.

Är det nån som vet var man köper sockiplast (eller såna där sockor med stjärnor under) i vuxenstorlekar. Har en äldre släkting som jag inte vill ska ramla, tror att det skulle vara bra med såna här till henne, men det finns ju INGENSTANS, jag har sprungit runt i butiker (bland annat H&M, Åhléns, Lindex, Kappahl, Twilfit, Stadium) i hela stan (STHLM) och frågat, och alla tittar på mig med konstig min och säger "För vuxna?" som jag efterfrågat jättemärkligt och udda.

Jonesy sa...

Jag tänker direkt på Björn Rosenström och hans låt om sockiplast... Helt underbart ju!