söndag, oktober 26, 2008

Jag har slutat att titta på TV


Jag har slutat att titta på TV. Det känns fantastiskt. Jag har inte sett ett enda avsnitt av idol, iskamper eller dansbandskamper. Jag har inte sett något. Bara noga utvald film på DVD. Jag känner mig renad.

11 kommentarer:

Jonas sa...

Låter MYCKET hälsosamt. troligen det bästa man kan göra för sig själv. Har ni tänkt på hur mycket tid som går åt till TV tittande som kunde uttnyttjas till betydligt bättre och hälsosammare saker??

grannfrun spekulerar sa...

Jag måååste se idol. Och jag såg Schyffert och idolAmanda hos "robin" härom kvällen- Då missade du nåt=)

(Jag har lagt upp bild på dig i min blogg. Förlåt.) Men ändamålen helgar medlen, right?

Tobias Grodmark (nä?) sa...

Välkommen in i gänget. Kom bara ihåg att du kommer att behöva utebli från alla diskussioner om den senaste lustiga reklamen, på luncherna.

Cristoffer sa...

Hej Johan! Varför skriver du inget om företagsgiggen som du gjorde den här veckan? Är det fult att göra företagsjobb?

Viktor sa...

Kasta ut TVn :-)

agaton69 sa...

Förståndigt gjort. Det visas ialla fall inget klokt på teve'n längre. Utan man kan nästan tro att "beslutsfattarna" har fått total soppatorst när det gäller idéer till några kloka, vettiga och sevärda program. :(

Daniel sa...

Bra! Använd nätet för att själv välja din media! Läste nånstans att en normal konsument tvångsmatas med över 250 tusen reklambudskap om dagen, att kapa bort slö-teve lär skära ner på det rejält och din hjärna tackar nog dig!

Anonym sa...

Bra, använd tiden du får över till att läsa boken "Fyra argument mot televisionen" den finns att låna på bibliotek och är helt giltig än idag trots att den är gammal som gatan/ simon

Susjos sa...

Jag hinner inte titta på TV...så mycket annat som man vill och måste göra! Och jobbar man natt så blir det inte mycket Tv tittande!

Är du inte på Norra Brunn 1 dec?

Kram!

Anonym sa...

Inte ens Bonde söker fru?

/Petra

JB sa...

Och jag som blir hånad något så grovt av mina kära medmänniskor för att jag lagt ner TV-tittandet - skönt att höra att jag inte är ensam! Enda gången jag ser på TV nuförtiden måste vara hemma hos storebror, där apparaten är på så gott som dygnet runt.

JB.