onsdag, oktober 29, 2008

Norra Brunn igen


Jag har haft en bra dag idag. Manusmöte på dramaten och sen möte med teaterchefen på stadsteatern och nu hoppas jag att kvällen blir lika givande när jag skall upp och köra standup på Norra Brunn igen. Igår gick det bra trots ett fullständig inre kaos i huvudet när jag kastade om allt uppe på scenen. Jag köre lite ur en rutin. Körde lite annat och gick sen tillbaka till den första rutinen igen. Men jag var helt lugn och det mesta fäste. Jag gick loss på Sterling och tänkte att det materialet kan man gå vidare med men imorse gick dom ju omkull så ikväll får jag byta flygbolag men försöka behålla samma material. Det är roligt hur flygbolagen tar betalt för allt småkrafs för att kunna hålla ner biljettpriset. Det är irriterande och det är samma teknik som dom använder i porrbranchen.

4 kommentarer:

Cristoffer sa...

Haha det här med Sterling vart ju dubbelt så roligt nu när de konkade! Tänkte på Rheborg dirket när jag hörde nyheten i morse.

efraim sa...

danske bank? stämde de dig eller?

***RHEBORG*** sa...

Nädå. Jag tyckte bara inte att klippet höll riktigt. Det som är bra live blir inte alltid lika bra i en 320x240 pixlars ruta... Lägger upp ngt annat istället.

Fredrik sa...

Nä, det är inte roligt.