tisdag, oktober 09, 2007

Idag händer något nytt

Jag skall nämligen in på möte kl 08.30. Det blir inget slösurfande i kalsonger idag. Jag tänker ta bilen och uppleva bilkön. Jag har läst så mycket om bilköer. Det lär vara intressant för de lockar fram aggressioner hos bilförarna. Jag skall alltså spendera en timma nu med att sitta ensam (självklart) i min bil och stirra på bilen framför. I den bilen sitter det förhoppningsvis en annan ensam man (självklart) och stirrar på den bil han har framför sig. Ibland kan man störa ordningen i kön genom att byta fil utan att det finns någon anledning till det. Då kan förarna i de närmast omgivande bilarna bli förbannade och det leder till tutning. Låter fantastiskt. Sen kommer jag att få betala skatt för detta nöje.

2 kommentarer:

Lars Magnusson sa...

Skönt att läsa att andra frilansare är likadana... man inbillar sig att alla andra är supereffektiva, bokar möten samtidigt som de duschar och kollar mailen.... så får man ännu sämre samvete för att man ska lägga bara EN patiens till.
Tack Johan!

knastret sa...

Jag sitter här och slösurfar i jalingarna trots att den redan är efter lunch och det är ertt strålande väder. Men jag har bestämt mig att jag ska maila en kund kl 13, dvs om 11 minuter, och så jäklar bli det åka av.