tisdag, oktober 30, 2007

Jag är hemlig


Jag har upptäckt att jag är hemlig. Jag jobbar bara med en massa hemliga projekt. Med det menas att det inte finns kontrakt skrivna och att dom inte är officiella ännu. Igår hade jag ett hemligt möte, idag har jag ett hemligt möte och imorgon skall jag på möte och tala om hemligt projekt. Jag känner mig som James Bond. Det enda som inte är hemligt är att jag skall medverka i Parlamentet på söndag. Det bandar jag på fredag och pulsen har redan stigit. Frågan är om jag skall bära min Nixon eller Bush badge? Vem är din favorit? Nixon eller Bush? Jag är kluven. Dom var/är båda underhållande på sitt egna pikanta sätt. Jag tror jag valt Nixon badgen flest gånger. Den är snyggast och har ett tydligt budskap. Bush badge är lite tråkig och tvetydig. Den har dessutom en religös underton. Lite för mycket detaljer för TV kanske. Man märker att politik var enklare förr när man ser dessa "fina" märken. Då var det ett budskap på märket. Idag är det typ fem. Men det spelar ju egentligen ingen roll. Båda dessa herrar är midnattsblå - precis som min humanistiska karaktär i Parlamentet. Sunday - game night!

8 kommentarer:

Per A sa...

helt klart nixon. stenhård och en korrekthet som luktar nystruken skjorta, samt lite watergate som ger en -"det är väl inte så jävla noga-attityd" kort sagt; en skön lirare

Per A sa...

Trivia enligt wiki:
"Nixon applied for the Special Agent position in the FBI."


Ifall du fortfarande tvekade.

Adde sa...

Nixon väger tyngst tycker jag! Den är lite mer tydlig i storlek också (Texas pride är ju en fjärdedels storlek i font size). Dock kanske Bush är lite mer provocerande, precis som humor skall vara.

skjorta bak sa...

Nixon. Rheborg är deeptroath.

Anonym sa...

I´m not a crook!
Nixon såklart!!

//DG

G sa...

Nixon. Alltid Nixon.

Anonym sa...

Rheborg ta nixon "knappen" såklart!

/W

Dan sa...

Helt för Nixon, enkel och tydlig .