måndag, februari 18, 2008

Göteborg

Packar för att åka till Göteborg. Kommer att filma hela natten med SvT och sen blir det standup på onsdag. Då kör jag på Rubinen. Däremellan tänkte jag skriva lite. Vilket fik är bäst i Göteborg? Det måste vara bra kaffe och helst möjlighet till el för datorn. Det får gärna vara mycket folk där. De bekommer mig inte. Fixar inte att sitta inne på ett hotell och skriva. Tipsa gärna. Tackar.

15 kommentarer:

Anonym sa...

J! Condeco bakom Kompassen. Oranget fik med stora markiser. Där finns gratis trådlöst nätverk. Jag är inte 100% på eluttagen vid platserna men det är massa lampor och grejer där så något bord vid en lampa borde du kunna hugga och sen bara fimpa lampan och ta det eluttaget. Ses på Rubys!

Jessica sa...

Nej nej nej! Sitta mitt i smeten med massa lattemammor och fjortisar som shoppar upp sitt barnbidrag? Vill man ha ett knökat fik, då är Condeco alldeles perfa. Annars kan man gå till Linnégatan, förbi tredje långgatan o sedan ligger där ett fik med en liten övervånning (alltså mittemot apoteket och synsam). Andra långgatan har en del trevliga också. Alltså, jag är värdelös på namn men dom finns där :)

Tobias Grodmark sa...

Java vid vasaparken har väl fått dåligt rykte pga alla alternativkids som fyllde upp stället. Men jag tyckte att jag märkte att de flyttat vidare till ett nytt fik sedan några år tillbaka. Det är hur som helst mysigt och lugnt. Inte så avsides heller.

Bobby sa...

Condeco finns på Linnégatan 30 oxå, trevligt ställe med trådlöst internet och gott kaffe.

Per sa...

Om du är i Haga funkar så gott de flesta fik. Mysig småstadskänsla över hela området. Jag pluggar där, så om jag ser dig så ger jag dig en artig nickning.

Borch sa...

Café teatergatan aldeles vid bakom Valand, mycket trevligt stället!

Anonym sa...

Äsch! In bland pöbeln! Lattemammor med fötterna på jorden. Jag håller kvar på Condeco Kompassen. Annars blir det bara massa svåra poeter med filtbyxor som luktar lådvin om du ska in och snurra bland kullersternana på Haga. Letar du dig till någon obskyrt kafé på Andra Långgatan så blir det batiktröjor och dreads på kids som sitter och lyfter a-kassa och nynnar nationalen till sådan skitjobbig ringsignal från en oerhört gammal Nokiatelefon.

Don’t let them get you Johan!

Anonym sa...

Eller kan du komma hem till mej och fika!
Bara 6 mil från gbg...

He he skämt å sido du nosar nog upp ett fik som passar dej och ditt skrivande. Lycka till!

Kram Petra.

Magnus sa...

Café publik på andra långgatan. Helt klart.

***RHEBORG*** sa...

Tack som fan för alla tips. Bra. Vi får se vilket det blir... Godnatt!

Anonym sa...

Jag fick ett sms av min flickvän som befan sig på Condeco Kompassen igår.

"Johan Rheborg sitter här. Snackade inte du om att du tippsa han om Condeco på hans blog?"

Jag har tvivalt på min flickvän förr, stämmer det Johan?

/R

Anonym sa...

Korrigering: idag

/R

***RHEBORG*** sa...

Jag satt där och skrev. Det stämmer. :-)

Mathias Widgren sa...

Condecco johan... Condecco...
Nästan som att fylla diesel i "cocktailflaskan" huh? Jag gillar allt annars... Du är skarp Johan, skarpare än någonsin.

danieL sa...

Fan, synd att det blev Condeco... Som att försöka hitta den godaste lunchen i stan och leta på IKEA. Hoppa in på Da Matteo vid Victoria Passagen nästa gång. Baristan, (eller vad det nu heter) har vunnit priser för sitt kaffe... Mysigt ställe också. Godaste kaffet i stan.