fredag, februari 01, 2008

Hjälp


Jag glömde ju att skriva att Hjälp börjar idag. Jag missade nästan det själv och det står ju inte i någon tidning heller. Den känns ju verkligen prioriterad... Jag har inte sett något ännu men har naturligtvis satt videon på inspelning. Jag vill ju se vad jag gjort. Jag vill veta om jag kan hämta morgontidningen imorgon eller om jag måste be min fru göra det. Jag måste veta om jag borde köpt en enkel till Thailand eller om jag kan boka på några kändispremiärer till nästa helg.

Bifogar en fin bild från logen i Sundsvall där jag laddade genom att äta casinots personalmat. Fiskpinnar med vatten och frukt... Väldigt långt ifrån en Jackpot. God Fredag.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ha. Vilken rolig bild.

PW sa...

Jag tycker att hjälp! är det bästa som finns, det är fan det roligaste på fredagarna, fan va bra att det har börjar nu!!

Anonym sa...

Det var klockrent bra...Du är
underbar!!!
Du ska klart kunna hämta tidningen i morron...
Kram Petra.

TeeDee sa...

Ett så in i helvete roligt avsnitt!Stefan "Lill-Lövis" Johansson!Hatten av.

Stefan sa...

Du behöver absolut inte vara orolig för att hämta tidningen imorgon! Du är en av alla dom ständigt lyckas prestera och leverera till fullo! Var nöjd, var glad! Du är bra och begåvad! Grattis

Anonym sa...

Fenomenal Rheborg i Hjälp igår.

Sebastian J sa...

Ska du inte äta upp din mat? Barn dör i afrika av matbrist och där sitter du i sundsvall och kinkar dig. Ät upp annars blir det inget smågodis för dig inte.