onsdag, februari 27, 2008

Blue Moon Bar ikväll

Jag sitter och förbereder mitt framträdande på Raw ikväll. Jag skall köra i trettio minuter och det jag funderar över är om jag skall kalkylera trettio minuter med material eller tjugo minuter med material och hoppas att jag kan improvisera i tio minuter. Hmmm...

Jag körde på Ruby i Göteborg förra veckan och då satt det över femtio personer från GP närmast scenen. Det var mest killar i 20-års åldern. En väldigt homogen grupp alltså. Det var svårt att hitta uppslag i stunden att jobba på men det gick ändå faktiskt. Jag fick in några riktigt bra skämt. Men man kan aldrig förbereda improvisationen. Det är ju liksom hela grejen och därför får jag ont i magen. Som nu. Nu har jag det eftersom jag aldrig kört på Raw och jag har inte en aning om vilka som besöker den klubben.

Jag tar det när det kommer och litar på talangen... ;-)

När jag nu skriver detta så ser jag ju direkt hur jag skall göra. Jag förbereder tjugo minuter och hoppas att publiken gillar improvisation. Då blir det en halvtimma show. Gör dom inte det så kör jag tjugo och tackar för mig. Så får det bli.

Det blir improvisation och sen material om galor, läkarbesök och politiker (om jag hinner).


Där har vi min kväll. Så. Klar. Syns ikväll.

3 kommentarer:

Erik Karlsson sa...

Tja johan, Ville bara säga hej, big fan of yours. Kollade nyss klart på Kenny starfighter serien, brilliant, kommer läsa denna blogg ofta nu när jag hittat den. Ha det grymt

Lox sa...

Exakt samma känsla som jag har innan jag ska samla in data till en ny forskningsstudie. Jag hittar på massor av konstiga eventualiteter - absurda saker som ex "tänk om de inte gillar mig och detta påverkar hur de svarar på den här enkäten".

Sedan efteråt, när det har gått bra, så är jag hög på adrenalin. Jag kallar detta jobbhög. Det är riktigt jobbigt att gå igenom denna berg-och-dalbana varje gång, ffa när man vet slutresultatet. Likt förbannat sätter jag mig i det tankemönstret.

Anonym sa...

Attans, visste inte ens att du körde i Göteborg... kan du inte lägga in dina föreställningar i Göteborg på www.pogogo.se så att man har lite koll. :-)