tisdag, februari 26, 2008

Raw

Igår hade vi en pressträff inför den nya showen på Cirkus i höst. Mest besynnerlig var en reporter från Aftonbladet som var intresserad av att vi skulle kommentera Carolas framfart i melodifestivalen. Jag satt och tänkte på hur jävla ointressant det var. Jag är likgiltig inför om det går bra eller dåligt för Carola. Men Aftonbladet ville ha igång ett löpsedels-bråk. Det är på deras agenda uppenbarligen. Dom har bestämt veckans nyheter innan veckan har passerat. Det sitter spåtanter med glaskulor uppe på Aftonbladet och vibbar in vad som kommer att hända och det blev upp till oss att leverera. "Vad säger ni om Carola då?" Varje citat som lämnar munnen kan hamna i precis vilket sammanhang som helst. Det är huvudregeln. Carola?... säg det du. Jag kan inte tänka mig något mer ointressant att prata om. Det blir inget pratminus härifrån...

Imorgon kör jag på Raw för första gången. Jag vet inte hur Raw jag är men det blir kul att testa. Jag kör en halvtimma. Vi har fest med teatern samtidigt så jag får alltså avvika under middagen och åka till Blue Moon Bar köra standup. Sen åker jag tillbaka och festar vidare. Dock med annat än vatten i glaset... Raw imorgon alltså.

2 kommentarer:

åsa sa...

löjligt är ordet sa bull. jag fattar inte varför det fortfarande går att sälja så många extra nummer på carola. kan ingen bara fatta att det är överdrivet och knas. hur som helst, det verkar dock inte löjligt det du och dina två polare klurat ut. lycka till. jag tror svenskar behöver sätta ord på den ständiga känslan att inte duga. vi håller på att konumera ihjäl oss. jahopp. det var min lilla tanke så här på kvällskvisten. hej.

åsa sa...

när jag läste det kah just skrivit insåg jag att det lät jätteironiskt. inte alls min tanke. jag menar allt.