onsdag, februari 06, 2008

Kändis-Jeopardy

Just nu pågår Kändis-Jeopardy. Programmet idag är fyllt med bara programledare. Det är en ömsesidigt artig, glad och professionell jargong. Klart sevärt. Kändisar tävlar mot varandra och skojar avspänt med varandra medvetna om att de alla brukar leda TV program i vanliga fall. Det blir som ett blandband men med bara ett tonfall. Samma låt. Det här är TV proffs som dessutom talar tydligt. Fantastiskt. Mer program med bara programledare. Man bara väntar på att någon skall blåsa i en vissla så dom kan rotera. ...så nu får du leda och säga svaren... och så ställer jag frågan

Nu blev det reklam. En ny CD med Jonny Logan. En i hans band ser ut som Rolf Lassgård. Spännande.

Nu blev det reklam för Parlamentets nya DVD. En i panelen ser ju ut som jag.

Nu måste jag gå. Hej då.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Colin Firths rollfigur i Flicka med pärlörhänge liknar dig när du spelade nån rollfigur i Nisse Hults historiska snedsteg :-)

G sa...

Den där Virtanen körde ju Kalle Anka-style när han var med. Hm.

MrLonghair sa...

Det vore guld värt att få såna här kändis-only program om det vore ett försvenskat Gaki No Tsukai (kort beskrivning: Under "batsugame" sekvenser, skrattar dom får dom smisk, video: http://uk.youtube.com/watch?v=oKKK0tkPmko ). Lite enformigt med enbart sitta/stå & prata program i längden, inget verkar rörligt som förr i tiden, 80talets SVT osv

Anonym sa...

Mera kändisar i närbild, släpp loss roomservice i lill-babs badrum, lite mer allmoge runt toan tack. Knut Knutsson i en härlig slagdänga från 40-talet i så skall det låta. TV-mediet har verkligen utvecklats, nu när även tv-sportens journalister är viktigare än den sport de skall bevaka. Vad blir nästa steg...Christer Sjögren nynnar nyheterna. OK jag fattar, kändisar drar folk men kan jag få be om lite mer nyansering.

Theo sa...

Din enmansshow, är det någon åldersgräns på den? Jag är 16 och jag skulle gärna vilja se den med en vän. Hoppas du kan informera detta på något sätt. Inlägget verkar ha försvunnit också, ska du fortfarande köra? Ta hand om dig.

/Theo

***RHEBORG*** sa...

Ingen åldersgräns på teatern... Alla är välkommna. /JR

Anonym sa...

jag vill gå på teatern...