tisdag, november 27, 2007

Parlamentet igen

Jag har precis kommit hem från min första inspelningsdag på "183 dagar". En nattinspelning. Det var roligt. Jag hade kul och har spenderat natten i en bil på en släpkärra och åkt längs Avenyn upp och ner. Vi körde en dialogscen inne i en bil jag och Tuva. Det är en speciell känsla att åka runt ljussatt sådär. Det känns att man är i fokus. Gillar det. Bra egogrej. Halv fyra var jag klar och kastade mig i sängen bara för att bli väckt en gång i timman av hotelltelefonen. Jag trodde hela tiden att jag drömde. Den ringde en signal, en gång i timman. Hela morgonen trodde jag att jag drömde den där enda signalen. Det var först när jag gått upp som jag hörde att telefonen verkligen ringde. En jävla signal. Elite Plaza bodde jag på. Be dom garantera att telefonen inte slentrianringer om ni skall bo där.

Jag kunde inte säga nej till ännu en inspelning av Parlamentet. Jag kommer att medverka den 9 december. Så är det. Det var inte planerat. Jag är bara en sådan som inte kan säga nej. Sitter bredvid Petra Mede. Det skall bli roligt. Jag har aldrig träffat henne men hört så mycket gott. Vi får se då hur det går.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Va skoj, ser fram emot 9 December med dig i Parlamentet, asså Parlamenter är inte Parlamentet utan Rheborg och Nixon knappen!

anna sa...

Är det i Göteborg ni spelar in?

Petra sa...

Hejja dej!

Rheborg+Parlamentet=Störtkul!!!

Kram Petra