torsdag, november 22, 2007

PrayJag är helt galen i Jay-Z's nya skiva American Gangster. Lyssnar på den oavbrutet. Varenda låt på skivan är bra. Han använder sig av sådana jävla soulslingor så jag får gåshud.

12 kommentarer:

mkej sa...

Om du gillar Jay-Z tycker jag du ska köpa(ladda ner såklart!!) hans tidigare album. Kan tipsa om "black album" eller "resonable doubt".. Bra skit!

Anders sa...

Nej, du ska istället lyssna på "The Blue Print" och "aint no love in the heart of the city" där får du riktigt mustiga soulmackor serverade. Låten var bra men jag väntade hela tiden på att den över feta refrängen skulle komma... men den kom aldrig.

Thomas sa...

Om du gillar Jay-Z behöver du faen hjälp! HipHop kan omöjligt få en man i begynande medelålder att må bra....

***RHEBORG*** sa...

Jag har alla Jay-Z's skivor. Jag är inte i den begynnande medelåldern utan i medelåldern full bloom. Jay Z har så mycket gammal soul över sig så det är helt i sin ordning för en gubbe att gå loss på hans musik. Dessutom har jag gillat rap ända sedan jag upptäckte Eric B and Rakim på åttiotalet. I´m paid in full... :-)

brasse sa...

Haha du bara växer o växer snart är du min idol på riktigt. Gillar du mos def då? Han kommer förresten till uppsala 1 december!

http://video.google.com/videoplay?docid=-5164366517075904741&q=mos+def+london&total=15&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

Klingan sa...

Det jag inte fattar med hop-hop är just det som du skriver i bloggen- Att han har feta soulslingor. Men vem har gjort dem? Är de inte samplade av någon orginalartist? Då är det väl lika bra att skaffa den skivan istället. Förstår du vad jag menar? Känns tråkigt när orginalen kommer i skymmundan, inte för att de är dåliga utan helt enkelt för att vi glömt bort dem.

Jag låter som jag är 65! Men jag har grunnat lite på det här och kommit fram till att om fler personer t.ex. köpte in två the Who-plattor kunde vi skita i band som The Hives och andra kopior som finns idag.

Klingan sa...

Ha ha. Hop hop. Hip hop förstås. Nu lät jag ännu mer som 65...

Henric sa...

Glöm inte Talib Kweli's nya album Eardrum om du gillar smart hiphop med bra slingor :) Kanske årets bästa album?

Alltid ett sant nöje att se dig uppträda oavsett scen. Hoppas på att se dig på Raw snart!

***RHEBORG*** sa...

Tack för tipset om Talib Kweli... Bra!

johan sa...

Common - Finding Forever är en annan av årets bästa plattor om du inte redan kollat den

Christofer sa...

Nu börjar det liksom jay-Z's senaste skivor, komma ut remix-skivor. En av de bättre hittills är helt klart "Jay meets Marvin", kolla upp den! Mycket bra!
www.jayandmarvin.com

***RHEBORG*** sa...

Tack som f-n! Marvin och Jay vilken sanslöst bra combo.