fredag, januari 25, 2008

Driftsstörningar

Jag försökte få min blogg att hamna under min egen domän men misslyckades med det. Därför var min blogg helt plötsligt borta. Men nu är den som ni säkert ser tillbaka. Jag kommer att pula lite mer med det här så det kan hända att den försvinner igen under någon kort period. Inget att oroa sig över. Jag håller inte på att lägga av utan vill bara leka lite.

Idag var jag med och provfilmade ungdomar till Kenny Starfighter. De var väldigt duktiga och det var roligt att börja läsa scenerna ur manus. Jag hade velat dokumentera dagen men eftersom castingprosessen inte är klar så blev det ingen bild.

Just nu tittar jag på Herkules Jonssons storverk i logen på Oscars. Det är utan tvekan min favoritjulkalender där Tage Danielsson förvandlas till en sjuåring. Tage är grym trots att den tekniska kvaliten är under VHS nivå. Det är väldigt roligt när han vill betala bensinen på macken med dubletter av sina filmisar. "Du får Manolito!"

3 kommentarer:

Therese sa...

Åh så skönt att du är tillbaka! Vänta här nu. Är jag Johan Rheborg-addicted?! Hm. En lika delar skrämmande & pirrande insikt..

Anonym sa...

Therese

Väldigt roligt skrivet !!

Jakob sa...

Hej. Om du ändå håller på och pular lite får du gärna ändra under Inställningar->Webbplats-feed->Tillåt blogg-feeds från "korta" till "fullständig" så att man kan läsa hela dina inlägg i sin RSS-klient. (Program som hämtar blogginlägg så att man slipper gå till en websida och uppdatera hela tiden för att se om de bloggar man läser har fått några nya inlägg. Mycket praktiskt och tidssparande faktiskt.) Tack!