måndag, januari 28, 2008

Jeanette


Nu tycker jag att vi inte pratar mer om RSS feeds. Det finns så mycket annat att prata om istället. Jag kan berätta att jag återigen har varit i Göteborg och filmat. Det finns i och för sig inte så mycket mer att säga om det. Jag har filmat. Jag har jobbat. Och imorgon kör jag på Norra Brunn igen. Sist gick det inte så bra, publiken var helt klar med kvällen när jag gick på och så fick jag för mig att precis alla hört hela min akt förut. Man kan säga att jag hade dåligt självförtroende. Första akten var dessutom en timma och femton minuter lång. Det är helt åt helvete. Ursäkta språket. Jag gick på tjugo över tio efter att John Houdi fått till stora skrattfesten med publiken uppe på scenen i över en timma. Sen kom då jag alltså. Usch! Det ordet summerar det hela ganska bra tycker jag. När jag kom hem så ville jag sluta med stand up men imorgon kör jag igen alltså. Och i övermorgon kör jag i Sundsvall på Casinot. En komikers logik. Nu tycker jag ni skall lyssna på denna spanska sång. Videon vittnar om att det var enklare att göra underhållning förr. Den är lite stel kan man säga. Men låten är bra. Eller den är gammal i alla fall. Precis som jag. Vintage.

2 kommentarer:

Jessica sa...

Äh, sluta nu. Du är grym. Du får mig att skratta iaf. Och då har du iaf förlängt livet på en människa i detta avlånga land. Inte illa pinkat. Hepp.

Lox sa...

Låter som att du har dålig självinsikt. Du har precis fått mig att skratta trots överdjävlig smärta och gkädjespridning är väl något att vara stolt över?

Ang. den spanska videon kunde jag inte låta bli att notera att publiken inte klappar i takt.