måndag, september 10, 2007

Föräldramöte i Tibble Gymnasium


Jag kan ju inte påstå att jag såg fram emot föräldramötet i min dotters nya gymnasieskola. Det brukar vara en mardröm att sitta och höra på långa utläggningar från lärarna och ogenomtänkta frågor från föräldrarna... Men så fel jag hade. När jag kom till aulan höll tre elever på att spela indie-covers för föräldrarna... och dom var jättebra. Jag njöt. Det hade jag aldrig förväntat mig. Vilken bra skola min dotter valt, tänkte jag. Vilken skön start på ett föräldramöte. Resten flöt bara på sen och jag var ute en halvtimma innan utsatt sluttid. I Like! Jag tror killarna som spelade hette Emil, Mårten och Patricio... Kan det vara så? Om någon vet bättre så korrigera mig gärna. Cred skall dom ha. En elgitarr, en akustisk gitarr och en flygel. Jätte jätte bra. Dom roterade och sjöng omvartannat. Otroliga begåvningar.

Sen fanns ett långbord på scenen. Jag trodde lärarna skulle sätta sig där och tala efter musiken och irriterade mig lite över det. Som nån presskonferens. Men det var ett bord till en scen ur Kristina från Duvemåla som eleverna framförde. Även det ett toppengig! Så fel av mig alltså och grattis Tibble! Vilka begåvningar ni har.

5 kommentarer:

Culkin sa...

Som gammal tibble-elev känner jag igen det där. Var det något som var bra i Tibble så var det verkligen estetlinjens alla uppträdanden.

Emil Hemming sa...

Titta! :D Där är ju jag som sjunger! Såg att du tog kort på oss, Johan!

Patricio Samuelsson sa...

Trevligt trevligt! Tack för komplimangerna! Synd att jag inte syns på bilden dock... hehe.

Mårten Hasselberg sa...

Tack för komplimangerna!
Mycket trevligt att du tyckte om det!

Lisa Henningsson sa...

Tack för komplimanger! Härligt att du tyckte om det, då rekommenderar jag att du tittar in på Musikalen "FAME!" sen i vår :-)

//Musikal-trea & deltagare i scenen från Kristina från Duvemåla