måndag, september 24, 2007

Istället för att skriva


Jag har problem att sätta mig ner och skriva. Igår var det funk-jazzen. Idag var det detta lunchvin. Det var så gott att jag drack flera glas. Jag blev trött och har nu sovit middag med Okkervil River spelande i stereon. Jag har lyssnat på "A girl in port" om och om igen. Sovit. Vaknat. Lyssnat på musiken och ljudet från gatan. Sovit igen. Jag vet inte riktigt vad jag vill med det här inlägget men det här vinet kan jag rekommendera. Livsfarligt. Rogivande. Makalöst. Det skall bli mer av den varan. Sen får jag nog inspiration. Sen. Nu är jag helt fokuserad på det här katalanska vinet. Jag måste reprisera lunchen. Helt klart.

4 kommentarer:

Hans sa...

Köp med dig två pavor till mig på vägen hem, är du bussig. Jag bjuder på lunch.

Christer sa...

Ett tips om du vill hamna i en rogivande stämning är att du tar t-banan till Camp Nou. Betala 10 Euro och gå in på arenan, vilket man får göra. Sätt dig ensam någonstans högt upp på läktaren. Det är en nästan andäktig och drömsk tillvaro att sitta där alldeles ensam på läktaren i Barcas borg. Aningens grabbigt kanske, men satan så maffigt och rogivande.

Gonza sa...

Men ååååååh, jag blir så jävla avis, jag vill också befinna mig i Barca och dricka gott vin, besöka Camp Nou, strosa in på okända gator, ta ett glas på en uteservering, tassa ner till stranden, ta ett glas på annan uteservering, lyssna på funkjazz, ta ett glas till, flirta med Manu Chao-kopia, ta en flaska till, åka upp till La Terraza och dansa tills solen går upp över la ciudad....

Anders Markstrom sa...

Bra val av skiva. Vill du ha riktigt soft så inhandla limited edition 2CD versionen med hela albumet i akustisk soloversion.