fredag, september 21, 2007

Percy raggar upp TV4 chefen Åsa Sjöberg


Det här är en scen ur I manegen med Glenn Killing. Såg just att det var Åsa Sjöberg jag spelade emot. Hon är chef på TV4 nu. Dessutom är det Walter Söderlund som spelar bartender. Han är regissör och har bla regisserat just den här serien I manegen med Glenn Killing, NileCity och Percy Tårar. Men när vi spelade in det här inslaget var han statist. Det var en annan regissör, Ragge Eklund, som regisserade den här videon. Vi gjorde det långt innan själva studiodelen av programmet spelades in. Jag fick nämligen inte ledigt från mitt dåvarande jobb som reklamregissör på Rally TV så jag blev tvungen att filma på min semester. När vi sen skulle spela in resten så blev Walter regissör. Det måste vara unikt att gå från statist till regissör i en och samma produktion. Jag undrar om han inte är ensam om det.

9 kommentarer:

Anonym sa...

så jäklar skön låt!!
kan man fixa alla låtar på någon cd?

Anonym sa...

hahaha!

Jakob sa...

Bilen. Vem kom på att Percy skulle köra en amerikanare av lite, lite nyare modell? Det är bra. Det är verkligen bra.

Micke sa...

Det är fortfarande hur bra som helst. Vem skrev texterna till Loke Martinzons låtar?

pubis sa...

Alltså satans vilken skön låt Inde sjunger!
Åsa verkade lite småflirtad också, har du aldrig gjort något mer försök?

jerker.blogg.se sa...

Fantastisk låt! Jag blir varm i hjärtat när jag ser det här!

Adrian sa...

Saknar Inde... och NileDisc

Jahaduru sa...

Ja, vad underbart! Har letat efter den här hur länge som helst. Fanns det seriösa planer på att ge ut allt på NileDisc? Dom skulle ju gått för en hel del på Tradera idag om det hade blivit av.

Erika sa...

Åh! Jag som har satt igång "Glenn Killing på Berns" nyss som jag köpte här om dagen. Fick ju lust att se de gamla avsnitten nu.