tisdag, september 18, 2007

Några idéer?

Ikväll blir det ingen kristallgala för mig. Jag skall köra på Norra Brunn. Jag skall jobba. Ingen röd matta alltså. Inga kindpussar eller falska kärleksförklaringar från och till folk man inte känner. Ingen fylla... Det blir lite mat vid vaxduksbordet i Norra Brunns kök istället och sen upp och skämta. Men jag är rätt nollad och har inget som jag känner för att köra. Har du några idéer? Vad vill ni höra? Jag måste upp ikväll för jag har varit avslagen alldeles för länge men har alltså inte valt material. Tänkte tala lite om regeringens ettårs summering det är väl det enda jag kommit på...

15 kommentarer:

Anonym sa...

Självironiska bitar slår aldrig fel. Folk älskar att höra när komiker erkänner sina brister, ja jag vet att jag preachar till the choir. Ta ditt program i Sommar i P1 tex, sanslöst roliga prylar.

/J

isabelle sa...

ta nåt Vilks och al-qaida, ingen vågar skämta om det. och nåt om hur allt bara återanvänds. SVT har ingen fantasi längre, Svensson Svensson-revival efter tio år är ju pinsamt, och ändå kollar folk hellre på det än på Upp till kamp. och eftersom folk har blivit för vana vid mobbningen i tv4:s Idol arrangerar dom deltagare som får utbrott bara för att fixa tittare.

Anonym sa...

Klä ut dig till Kenny Starfighter igen den är alltid kul.
Bolli bolli

Lord sa...

Om du ska skämta om Vilks och Al-qaida så har jag funderat på hur man får pengarna av dem, om man fixar jobbet åt dem. är det faktura. Vem lämnar man sitt kontonummer till, etc, etc.

luleå sa...

köttligan som stjäl oxfilé i Stockholm

http://www.aftonbladet.se/atv2/init.html?id=categories/Nyheter/0709/6257&category=nyheter&commercial=yes

gimli luleå sa...

porrrevolutionen
dagen då unga killar gick från ellos katalogen till internetporren

Lox sa...

Du kan prata om att här står du på trista Norra Brunn medan pojkspolingarna Schyffert och Glans kör två utsålda konserter i Uppsala fulla med snygga studentskor.

***RHEBORG*** sa...

Tack för alla uppslag. Verkligen! Oxfilén är kul men svår att utveckla. Man borde säga att ligan bara stjäl dansk fläskfilé. Stjäl på rea kanske. Tidigare var det Breitling klockor men sen blev ligaledaren fästingbiten och sedan dess har han inte varit sig själv, satsat på fläskfilé istället. Jag vet inte. Vilks och Al-qaida känns sådär... Roligt med faktureringen men det är ju ditt skämt. Jag måste hitta en vinkel så jag kan dra iväg. Schyffert och Glans i Uppsala känns lite smalt. Folk vet inte vilka det är.

Just nu har jag gått loss på Sven-Otto Littorin. Hur han var i grundskolan och smörade. "Fröken, Jag vässade pennan INNAN lektionen bröjade..." "Fröken, jag väljer att sätta mig längst fram och vara aktiv på lektionen..." (Sven-Otto ler brett) "När jag blir stor skall jag bli minister och fucka upp a-kassan. (Sven-otto ler brett)

Ralph Chestersson sa...

Du har ju precis börjat blogga.
Kan man inte göra något roligt om det?
Inte just din blogg, men hästbloggar, sportbloggar, mammabloggar, pappabloggar och bantningsbloggar?

Vidare kan man kanske leda in det på de här internethatarna, som gör allt de kan för att förstöra för dessa bloggar, och annat.

Hur de lever ett dubbelliv. Som batman. Datorskärmen är deras trikåer. När de sätter sig vid ett tangentbord förvandlas dem till blodtörstiga psykopater. Och det är ju inget skämt, utan sanning. Du har säkert själv följt debatten om dem. De hatar allt och alla, vill trycka ner allt och alla... framför datorn. Sen tvättar de sittringen åt kärringen, eller ber mamma laga mat.

Har inga punchlines, men tycker att dessa ynkliga människor är ett bra undrlag för humor!
Du gjorde något liknande, om falska internetraggare som satt och daskade på tangenterna eftersom de var så vidriga. Helt underbart kul!
Kommer nog bli bra ikväll hur du än gör!

Rehnberg sa...

Kör den här:

[Det är flott besök från England och en matros har råkat ramla i spat.
-Please help me.
Kal till Oskar: Du han talar engelska flytande.]

Höhö.

Mängii sa...

Sven-Otto Littorin - "jag köpte mina skolbetyg från en mellanstadielärare i Ängelholm"

Lox sa...

Mitt misstag.

;-)

Nä, nu ska jag gå och forska lite. Lycka till ikväll.

Zabina sa...

Jag är helt övertygad om att du kommer fixa giget med bravur. Det kan inte slå fel med dig. Förresten, såg klippet när du svarar i en i publikens mobiltelefon. Jag skrattade så jag grät. Bra där! :)

Magnus sa...

Jag tycker du skall köra ett gig om nyvunna självklarheter ex.

1 Up and coming kvinna tillsammans med mäklare "vi äter alltid på club 55 när vi är i S:t tropez" hon har ju aldrig varit där.

2 Ung hammarbykille " Dricker altid 8 bärs på gröne jägaren innan match" Nej det gör du inte.

dessa fasader är så oerhört underhållande.

Bantningspiller sa...

nice blog