söndag, september 30, 2007

Statymim i Stockholm


Drottninggatan igår. Jag har uttryckt min förundran för statymim förr och har länge fruktat detta. Han är girigt nöjd över att vara först. Ser ni det? Girigt nöjd.

9 kommentarer:

Linda Banan sa...

Oh nej!

Martin J. Steer sa...

Jag hatar mänskliga statyer nästan lika mycket som mimare. Man hoppades att allt sådant där ofog skulle dö med Marcel Marceau, men uppenbarligen inte.

Jag vet inte vad man kan göra, men kanske kan Expressen tänka sig att göra en helsida om fenomenet?

Björn sa...

Vidrigt. Jag såg det nyligen inne på Nordstan i Göteborg också. Skrämmande.

bibop sa...

äntligen är stockholm en riktig turiststad

Nils sa...

Min avsky för statymimare är avgrundsdjup. Fast värst är folket som kollar på dom, står och förundras och säger till varandra -Titta! Han står helt stilla. Fantastiskt.

Rickard sa...

Eller så är han bara girigt nöjd över att det är självaste Johan Rheborg AKA ensamseglaren som med sin mobilkamera knäpper ett kort. Kanske är han medveten om att han kommer att hamna på en blogg. Kanske är han tom. medveten om att någon ensam bloggare i gbg kommer att trilla in på just den bloggen och smygtitta på honom.

Anonym sa...

Vad är det för fel med statymimare? Killen i fråga är min bästa kompis, och jag vet hur mycket tid, pengar och energi han lägger ner på sina kostymer.
De som inte uppskattar mimare uppskattar inte konst. //Tiee.

Anonym sa...

Du som har mimare till kompisar, skulle veta att detta är ingen konst. Det är hyckleri och fusk. Du som känner en sådan vet att de alltid håller på något olagligt och kriminellt…

Caroline sa...

Intressant detta med hur många som avskyr statymimare? Jag avskyr dom absolut inte men är lite rädd för dom haha. Jag tror dessa människor förväxlar rädsla med avsky. Ja så är det nog. De avskyr rädslan. Och i detta fall står statymimaren för rädslan. Så är det. Det är fullständigt redic :-) (Förkortning på Ridiculous :-)) Sen kan man utveckla det där med förkortning om man vill men jag giter inte haha.