söndag, januari 06, 2008

Beach-poker



Under min promenad idag så upptäckte jag dessa seniorer som valt en alldeles utmärkt plats att spela kort på. Jag kollade in dom en stund och funderade. Det finns ju hopp när man ser dom, menar jag. Så här vill jag vara när jag blir gubbe på riktigt. Jag vill också dra ut pokerbordet i sanden och spela i solen. Dom hade en väldigt skön stil. Korten slängdes aggrersivt och snärtigt i bordet. Som om dom fäktades.

7 kommentarer:

Anonym sa...

det är ju fan maffian!

Anonym sa...

Sån är vill jag vara när jag är gubbe:

http://www.youtube.com/watch?v=O1IvmLwgGF8

Anonym sa...

Yep Mafioso.
Den lilla vita skålen till höger är till överblivna fingrar som ev. skall postas.

Anonym sa...

Underbart att se seniorerna njuta av livet på det sättet, det känns långt ifrån hemmet och värmer gott. Ingen ensamhet där inte.

Förresten - tipsade förr om Talib Kwelis nya och lyssnade häromdagen på något i precis samma klass - Lupe Fiascos nya album "The Cool". Himlen uppenbarar sig när den mannen börjar strö sina ord runt sig. Rekommenderas varmt.

Anonym sa...

Ha ha, vilket underbart gäng! Själv får man nöja sig med att spela innebandy någon gång i veckan i en svettig, liten gymnastiksal.
Ring mig när det är dags att spela pensionspoker!
/Christer

Madde sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

haha johan, inatt drömde jag att du bodde granne med mig. och en dag när du var ute på gården sa jag tyst till min bror: "jasså, örjan är ute och går?" (örjan från "hjälp") och då hörde du det, och började härma mig och skratta jätte fult.

sen var drömmen slut.

/madde :)